fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Prachtige kindermeubels van Ukkepuk!

Wil je wel eens wat originelers dan de standaard kindermeubels van de bekende Zweedse keten of de grotere babyshops? Dan heb ik nieuws voor je! Ik ontdekte een prachtig Nederlands merk: Ukkepuk. Het design komt van de hand van Paul Nederend en hij gebruikt stevig eiken met delen hiervan in frisse kleuren gespoten. Deze combinatie van strak en natuurlijk is in veel kinderkamers goed te combineren.

Design
Door de te gekke vormgeving zijn deze meubels mooie eyecatchers, waar ik behoorlijk van begin te kwijlen. Deze briljante vormgeving is strak en tegelijkertijd bijzonder en uniek met prachtige details. Er is overduidelijk veel aandacht aan besteed en de meubels kunnen ook goed tegen een stootje, precies zoals het hoort. De ledikanten groeien mee met je kindje, doordat je aan één kant de ‘spijlen’ (om het maar even oneerbiedig te zeggen bij zo’n mooi ledikant) kunt verwijderen. Hierdoor kunnen de kleintjes zelf in en uit bed stappen als ze hier oud genoeg voor zijn en kan het ledikant in een later stadium nog dienen relax bank.

Details
Er zijn verschillende lijnen verkrijgbaar, opgedeeld in vrolijk, stoer, leuk, gaaf en sterk. Het kleurenpallet is mooi clean, met een felle kleur voor de liefhebber! Een bijzondere vormgeving van een vrij nieuw Nederlands merk. Ik ben fan! De gehele collectie is verkrijgbaar in hun eigen Ukkepuk webshop en een deel ervan kun je ook vinden bij de nieuwe webshop Kinderwarenhuis vanaf €430.

ukkepuk-collage