fbpx
Menu
Style / Zwemkleding

Klaar voor de zomer met dit toffe UV beschermende swimwear van Ammehoela!

Zijn jullie al klaar voor de zomer? Is de vakantie al geboekt en ligt de zomerkleding alweer te wachten in de kast? Vergeet vooral geen UV beschermende swimwear voor je kids! Ik kwam een nieuwe lijn tegen van een tof Nederlands merk!

Summertime!

Ein-de-lijk is het lente! Ik ben gek op alle jaargetijden en alles heeft zo zijn charme. De periode dat je weer heerlijk veel buiten kunt zijn vind ik alleen wel HEEL ERG FIJN weer! Ik kan ook niet wachten om weer dagen te hangen bij ons favoriete plekje in de duinen bij het meertje. Groot kleed mee, hapjes en drankjes mee en relaxen maar! Dit jaar zijn we al een paar keer geweest en de kleine baas vindt het helemaal fantastisch! Achter meeuwen aanrennen, zandkastelen bouwen, veren zoeken en bij het water klooien. Gelukkiger kun je hem niet maken.

UV beschermende swimwear

Ondanks dat mijn kleine witkop bij de eerste zonnestralen gelijk een brownie is, let ik erg op UV beschermende swimwear. Je wilt je kindje beschermen en veilig laten spelen. We zijn allemaal weleens een keer verbrand in ons leven en we weten hoe pijnlijk dat is. Dat gaat mij dus niet gebeuren met mijn kleine monkey! Naast het smeren met factor 50, draagt hij ook altijd speciale zwemkleding.

Ammehoela swimwear

Misschien hebben jullie het merk Ammehoela kids al eens voorbij zien komen met zijn vrolijke prints en lichtelijk rebelse attitude! Dit hebben ze nu doorgetrokken in een te gekke lijn met UV beschermende swimwear van kinderen van 0-4 jaar oud! Newborns kunnen al in maat 50-56 en tot maat 104 kun je bij ze terecht. Funky bananen, ananassen en watermeloenen komen terug in de print in combinatie met streepjes. Het happy yellow wordt gecombineerd met turquoise voor de jongens en roze voor de meiden. Vrolijk, fun én veilig! Zie jij je kleine al spelen aan de waterlijn?

De Ammehoela UV beschermende swimwear collectie koop je in de webshop vanaf €14,99 voor een meisjes zwembroekje, €24,99 voor een jongens swimshort, €29,99 voor een badpak en €34,99 voor een t-shirt. Ook nog erg betaalbaar dus!