fbpx
Menu
Interieur accessoires / Thuis zijn / Verlichting

De leukste dierenverlichting voor de kinderkamer!

We zoeken allemaal originele en leuke verlichting voor onze kindjes. Op de kinderkamer mag het tenslotte allemaal wat extremer! Deze toffe dierenverlichting voor de kinderkamer van een Engels merk is nog niet overal te vinden, dus éxtra origineel!

origami verlichtinglisa angel

Dierenverlichting voor de kinderkamer

Voor de kinderkamer mag de verlichting wel wat aparter natuurlijk. Een leuke kleur, een gekke vorm, iets met glitters of iets anders spectaculairs. Nou, er is toevallig een merk wat hele stoere opties heeft! Van diverse dino’s in het groot en klein tot eenhoorns in verschillende kleuren. Nijlpaarden en olifanten. maar ook string-verlichting met bijvoorbeeld giraffen of dino’s. Ook is er een astronaut, waarmee je jezelf op ruimtereis naar de maan waant. Een prachtige beer, een lief konijn of toch een flamingo? Is een cactus of kat meer jouw ding? Dat hebben ze namelijk ook!

origami verlichtinglisa angel

Disaster Designs dierenverlichting

Een groot deel van de verlichting heeft nog iets speciaals. Het heeft namelijk de uitstraling van de bekende Japanse origami vouwkunst! Vouw jij ook weleens een hartje van origami om op een kado te plakken? Of versieren jullie de gevouwen kraanvogel? Ik dus wel en ja, dat is goed te doen. Op internet zijn zat tutorials te vinden, dus dat vouw je met gemak in elkaar!

origami verlichtinglisa angel

Origami verlichting

Deze toffe verlichting heeft dus veel items met de origami look. Strak met rechte lijnen en toch zie je direct wat het moet uitbeelden. Mooi gemaakt en een hoge kwaliteit kun je dus verwachten van het Engelse Disaster Designs. Zachte kleuren, die ook geschikt zijn als nachtlampje. Let wel even op de afmeting, want sommige exemplaren kun je kopen in een grote of kleine variant.

Origami dierenverlichting kopen

Deze toffe origami verlichting, maar ook de string-lights van dino’s, giraffen of zebra’s koop je gewoon in de Nederlandse webshop Little Wannahaves! De mini lampjes zijn er vanaf €14,95, de string verlichting heb je voor €33,50 en de grote lampen kosten €45,00. Welke is jouw favoriet?

string verlichting dino

Op zoek naar andere inspiratie voor verlichting voor de kinderkamer? Of leuke accessoires of posters? Je vindt het op de blog!