fbpx
Menu
Feest - Verjaardag / Thuis zijn

Uitnodigingen voor een kinderfeestje!

Het leven is een feestje, wat we eigenlijk zo vaak mogelijk zouden moeten vieren! Wij hebben een eerste verjaardag in het vooruitzicht en dat is natuurlijk een feestje waard! Het is even een geregel, maar als het éénmaal zo ver is en alle voorbereidingen zijn klaar, dan is het echt feest! Compleet met taart, ballonnen en vriendjes! Dit jaar hebben we zelfs naar uitnodigingen voor een kinderfeestje gekeken!

Voorbereidingen kinderfeestje

Er is altijd veel voor te bereiden voor een kinderfeestje. Wij geven het nooit thuis, omdat we niet groot wonen en toch iedereen tegelijk willen uitnodigen. Stiekem vind ik geen troep in huis ook ideaal. Je ruimt de locatie op en komt een uur later thuis in een schoon huis. Een handig lijstje voor de voorbereidingen voor een kinderfeestje vind je hier:

  1. Datum, tijd en locatie
  2. Feestoutfit
  3. Uitnodigingen
  4. Lijst met genodigden
  5. Kado feestvarken
  6. Taart met kaarsjes
  7. Boodschappen feestje
  8. Ballonnen en slingers
  9. Muziek, activiteiten voor de kinderen
  10. Traktatie om de kinderen mee te geven naar huis

Dit is nog een beknopt lijstje, maar hopelijk vergeet je zo niets!

pofdruk uitnodigingn kinderfeestje

Uitnodigingen voor een kinderfeestje

In de afgelopen jaren hebben we digitaal via WhatsApp uitnodigingen verstuurd. Dat is natuurlijk leuk, maar echt een kaart in de brievenbus is lekker ouderwets en misschien ook onverwacht. Tegenwoordig wordt er gewoon eerder gekozen voor gemak en spring je er tussenuit als je nog een uitnodiging per post stuurt. We doken er even in en keken naar de mogelijkheden.

Uitnodigingen zelf ontwerpen

Wij zijn hier in huis aardig creatief en hebben ook de geboortekaartjes ook zelf gemaakt. Op sommige momenten kies je alleen liever voor gemak. Sadé wordt bijna één jaar en eerlijk gezegd waren we wat laat. Bij een website als Kaartje2go ben je dan aan het juiste adres! Ze hebben ontzettend veel voorbeelden gericht op kinderfeestjes en je kunt zelfs selecteren op leeftijd of thema!

uitnodiging kinderfeestje op de post

Origineel, persoonlijk, gemakkelijk én snel

Je kunt bij elk kaartje zelf aanpassingen doen. Andere achtergronden selecteren, een andere tekst invoeren, de kleuren aanpassen, onderdelen verslepen en eigen foto’s toevoegen. Zo maak je in een mum van tijd je persoonlijke uitnodiging! Weet je wat handig is? Je kunt ook de adressen doorgeven en dan worden ze rechtstreeks verstuurd. Als je twijfelt tussen twee versies kun je ook altijd een gratis proefdruk bestellen. Ideaal voor de twijfelkonten onder ons! Minder werk voor jou dus en daar houden wij van! Origineel en persoonlijk, maar toch gemakkelijk en snel te regelen!

De uitnodigingen gaan de deur uit!

Wij gaan de uitnodigingen deels langs brengen en deels op de post doen. Otis vindt het super leuk om postbode te spelen! Iets later dan we gepland hadden, maar goed… Toen we ontwerp éénmaal hadden waren ze gelukkig de volgende dag in huis, dus daar lag het niet aan. Als je wist dat we de geboortekaartje pas na een maand verstuurd hebben, valt dit nog mee!

Verstuur jij weleens uitnodigingen en hoe pak je dit aan? Ook via een site als Kaartje2go? Ik hoor graag je ervaringen!

Op zoek naar meer inspiratie voor taarten of kado’s voor een feestje of misschien traktaties? Je vindt het op de blog!