fbpx
Menu
Mama zijn / Sieraden / Style / Voor mama

Leuke betaalbare sieraden voor moederdag

Aankomend weekend is het alweer moederdag! De dag om de allerliefste mama weer even in het zonnetje te zetten. Ben je op zoek naar een leuk kado? Ik vond super leuke betaalbare sieraden voor moederdag!

Ontbijtje en een knutsel

Van vroeger herinner ik mij dat ik als kind de keuken in ging om een ontbijtje op bed te maken. Na eerst uiteraard mijn ouders nadrukkelijk te hebben gezegd dat ze NIET uit bed mochten komen! Compleet met thee, gemaakt door gewoon koffie te zetten zonder koffie. Wat zal dat heerlijk gesmaakt hebben :-). Geroosterde broodjes werden er gemaakt en alles ging op een dienblad de slaapkamer in! Uiteraard hoorde daar een knutsel bij, een voorgedragen gedichtje en een kado wat ik met mijn vader samen had uitgezocht.

Moederdag

Bij een dag als moederdag gaat het natuurlijk helemaal niet om grote en dure kado’s, maar om de liefde van je kinderen. Als je toch een leuke herinnering wilt geven, dan zijn deze strakke en subtiele sieraden een super leuk idee! Ze passen bij iedere outfit en iedere keer als ze gedragen worden, zal je kindje trots zeggen dat je die van hen hebt gehad.

Sticktails

Ik volg ze al een tijdje en dit was een mooi moment om ze te laten zien aan jullie. Sticktails is het Nederlandse merk van Laurinka die alle sieraden met de hand voor je maakt. De sieraden zijn van goud en zilver dus geen dikke oorlellen of blauwe vlekken op je pols, als je begrijpt wat ik bedoel. Kwaliteit, handgemaakt én erg scherp geprijsd! Dat maakt shoppen natuurlijk extra leuk!

Betaalbare sieraden voor moederdag

Uiteraard heb ik ook mijn favorieten! Wat dacht je van de zilveren mini hartjes voor in je oren? Ze worden nóg leuker met de bijpassende ketting met het mini hartje eraan! Super cute en dit kan bij praktisch iedere outfit! Heb je ook de soort hoefijzer oorbellen gezien? Hiervoor hoef je geen paardenmeisje te zijn! Dit zijn gouden of zilveren oorbellen in de vorm van een hoefijzer, die je zo door je oor rijgt! Ook zijn er onder andere nog leuke wolkjes, driehoekjes, rondjes en bladeren voor in je oren of om je nek. Ook zijn er leuke letter hangers, nice met de letters van je gezin! Voor iedere mama zit er wel iets leuks bij.

Je kunt gerust even een kijkje nemen op de Sticktales Etsy site voor inspiratie! Oorbellen zijn er al vanaf €10 (enkele) en hangers vanaf ongeveer €16. Happy shopping!