fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Spaarpot winnen van KG Design

Met KG Design kun je sparen in stijl! Deze stoere robots en lieve uiltjes zullen goed op je geld passen! Naast de geldzaken, staan ze ook super leuk op de kinderkamer en kunnen ze ook gebruikt worden als volwaardig speelgoed! Ze zijn namelijk van super flexibel siliconen materiaal, dus voor kinderen voelt het erg grappig aan. Je snapt, hier wordt er eerst een tijd mee gespeeld, voordat er echt geld in gaat… Sterker nog, Otis en zijn robot hebben hele gesprekken! (het mondje beweegt namelijk als je in het koppie knijpt)

Spaarpot winnen!
Goed nieuws! Deze week kunnen jullie een leuke spaarpot naar keuze winnen in samenwerking met onze vrienden van Kinderwarenhuis! De robots zijn beschikbaar in de zes kleuren: zwart, grijs, wit, lichtblauw, geel en mint. De uiltjes kun je kiezen in het wit, grijs, mint en lichtroze. Voor ieder interieur kun je wel een kleur vinden dus! Wil je de beschikbare kleuren zien, kijk dan even in de webshop van Kinderwarenhuis. Ze zijn ongeveer 15-16 cm hoog en zijn BPA free. Dit betekent dat het materiaal geen giftige stoffen bevat, wel zo prettig! Hoe maak je kans?

  1. Like de Facebook pagina’s van Kinderwarenhuis en Oh yeah baby (je volgt ons allebei natuurlijk al lang).
  2. Like het bericht van deze winactie op Facebook.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook, waar jij voor gaat sparen voor je kleintje en welke je wilt winnen!

Op zondag 31 januari maken we de winnaar bekend. Heel veel succes allemaal! We hebben een winnaar: Karlijn Hamers-van Dijk gefeliciteerd met je prijs! Mail mij even je adres en welke je gekozen hebt, dan komt de spaarpot zo snel mogelijk naar je toe!

spaarpot-winnen-collage

Pic credits: KG Design Instagram