fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Kleden en koppies van Sew Heart Felt

Het aankleden van de speelhoek of kinderkamer blijft een leuke bezigheid en ik heb weer nieuwe inspiratie voor je gevonden. Deze keer een eerlijk merk uit de UK met de focus op producten van vilt!

Sew Heart Felt heeft te gekke dierenkleden en dierenkoppen in de collectie die de kinderkamer een sprekend karakter geven! Billie de Das, Finley de Vos of Odile de Zwaan zijn een aantal van de karakters. Ieder karakter is verkrijgbaar in een kleed en een koppie, zodat je het door jouw gekozen dier op twee manieren kunt laten terugkomen.

Dit merk heeft al meerdere malen de prijs voor Eco-friendly gift of the year gewonnen, een mooie bijkomstigheid! Sonja’s ontwerpen gaan naar Nepal, waar vrouwen alle artikelen met de hand maken en hiervoor biologisch vervaardigde grondstoffen en kleuring zonder chemicaliën gebruiken. Ze krijgen hiervoor een eerlijke prijs. Naast een mooie collectie, is dit dus ook een mooi Fair Trade project!

Deze mooie items van Sew Heart Felt zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Kidzzz. Een dierenkoppie heb je voor €79,95 en de vloerkleden kosten €89,95.

sew-heart-felt-collage