fbpx
Menu
Creatief / Kind zijn

Makii het zelf!

Kennen jullie Makii al? Dit Rotterdamse illustratoren duo, Idris en Mielo, nemen de kinderen mee op avontuur in een creatieve wereld, vol grappige karakters en vreemde situaties!

Naast turbo grote kleurplaten in verschillende thema’s, zoals de stad, de jungle en het museum, hebben ze ook toffe posters en kaarten! De turbo kleurplaten zijn ook echt van turbo formaat met hun 150 cm x 91 cm, dus gegarandeerd uren kleurplezier. Bij de turbo kleurplaat zit ook nog een avonturenboekje met een leuk verhaal én 4 ansichtkaarten, die je eerst natuurlijk zelf in mag kleuren om daarna naar je matties te versturen! Een leuke set om kado te doen voor een leuk prijsje (€9,95)!

Screen Shot 2015-11-26 at 12.16.52Wat ik heel erg tof vind is dat ze in hun poster collectie ook de optie hebben: Makii het zelf! Hierbij krijg je het standaard formaat poster (A3), waarbij je zelf verschillende figuren en plaatjes uit kunt kiezen en waar je maar wilt op je poster kunt zetten! Ook kun je je naam en nog een leuke tekst toevoegen! Jouw eigen ontwerp wordt op mooie kwaliteit geprint, dus je hebt echt een one-of-a-kind aan je muurtje hangen! Makii me gek!!

Nog iets wat ik super bijzonder vind, is dat ze muurschilderingen maken, gebaseerd op de fantasie van jouw kind! Welke avonturen wil je beleven? Welke dieren of thema’s vindt je leuk? Makii gaat voor je aan de slag en maakt een ontwerp op maat! Origineel, creatief en persoonlijker kan niet!

Hoe kun je dit geen leuk merk vinden?! De grappige posters, turbo kleurplaten, kaarten én Makii het zelf posters zijn te vinden in de webshop!

Makii