fbpx
Menu
Interieur accessoires / Posters / Thuis zijn

Circus posters op de kinderkamer!

Met wat nieuwe posters zet je in een mum van tijd een nieuwe sfeer neer in de kinderkamer. Ben je gek op een circusthema? Dan moet je echt even deze té schattige circus posters bekijken die ik tegen kwam!

Circus is nostalgie

Het circus blijft toch iets magisch. Dat nostalgische gevoel van een grote tent en een groep mensen die speciaal voor het publiek een voorstelling opvoeren. Een groep mensen die samen het hele land, of misschien zelfs de hele wereld rondreizen als een bijzondere familie. Kaartjes kopen die van een rol gescheurd worden bij het loket, grote felle lampen, de banken in de ronde tent en dan komt de circusdirecteur naar voren… De voorstelling gaat beginnen!

Circus posters op de kinderkamer

Het nostalgische gevoel van het circus komt ook in deze beauty’s van posters terug, in combinatie met een zachte en lieve illustratiestijl. Deze stijl komt van Michelle Carlslund, die in Kopenhagen dagelijks haar gevoelens omzet in de prachtigste illustraties! Deze circus posters voor op de kinderkamer zijn natuurlijk super schattig en eigenlijk kun je geen keuze maken! Misschien drie naast elkaar dan maar?

Het circus is in de stad!

Wat dacht je van een konijn uit een hoge hoed of datzelfde konijn, trots poserend in de open bek van een leeuw? Een beer met een ballon op een fiets of een circustent in de donkere nacht? Sterke acrobaten in gestreepte pakken die een menselijke toren maken of twee olifanten met een paraplu? Deze circus posters zijn een aanwinst voor de kinderkamer!

December inspiratie?

Een leuke poster is natuurlijk ook een goede december kado tip. Leuk én praktisch, want je had waarschijnlijk toch een poster gekocht als je de kinderkamer wilt opfrissen. De posters zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop De Kleine Zebra en hebben een afmeting van 30 cm x 40 cm. Via de onderstaande link kom je bij het overzicht uit. Kun jij kiezen?

Posters Michelle Carlslund – €26,00 of €30,00

Visuals: De Kleine Zebra

Meer poster inspiratie? Check de blog voor meer mooie voorbeelden!