fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Kast van een huis!

Op jonge leeftijd al de eigenaar zijn van je eigen grachtenpand? Het zal niet vaak voorkomen denk ik zo. Wel kun je de Amsterdamse sfeer proeven met je eigen kast van een huis!

Dutch designScreen Shot 2016-05-03 at 14.57.46
Deze super stoere kasten voor op de kinderkamer, alhoewel ze ook veel volwassenen aanspreken, zijn een Nederlands ontwerp van Marie-Louise Groot Kormelink. Ze zocht naar een kast die niet aan leeftijd onderhevig was, hij moest multifunctioneel zijn, kwalitatief, tijdloos en origineel. Zie hier het resultaat van prachtige kasten in de stijl van Amsterdamse grachtenpanden. Je kunt er meerdere naast elkaar zetten, zodat je een hele straat kunt bouwen, maar een enkele kast is natuurlijk ook al een enorme eyecatcher. Of je er nu kleding, speelgoed of boeken in op wilt bergen, alles zit netjes achter gesloten deuren. Als baby, maar ook als kleuter en puber blijft dit een tijdloos en stijlvol ontwerp. Puur Dutch design om trots op te zijn! Erg leuk ook voor Nederlandse expats die een stukje Nederland bij zich willen hebben in het buitenland, of buitenlandse expats die een herinnering zoeken aan een mooie tijd in Nederland.

Veel keuze
Op de website kun je zelf kiezen uit drie verschillende gevels: de trapgevel, de klokgevel of de halsgevel. Vervolgens kun je een keuze maken uit één van de 10 kleuren die er beschikbaar zijn óf je kunt een wenskleur opgeven om het exact te laten aansluiten bij de kleur van het kamertje. Je kunt kiezen uit vier verschillende afmetingen en ook qua indeling kun je kiezen voor alleen planken of ook een roede voor kleding erin. Naast de Amsterdamse grachtenpanden is er trouwens ook een Durgerdam serie beschikbaar, dit zijn kasten op pootjes, een bed en een computerkast met uitschuifbaar werkblad, die je als je klaar bent weer netjes kunt afsluiten.

De Amsterdamse kasten hebben mijn hart gestolen, om precies te zijn de trap- of halsgevel in het grijs met allemaal planken. Gewoon voor mezelf, een Oh yeah baby kast. Helemaal te gek!

De kast van een huis serie is verkrijgbaar in de webshop vanaf €965,00.

kast-van-een-huis-collage