fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

Gezocht: verhalen vertellers!

Hou je van schrijven en ben je een goede verhalen verteller? Heb je een persoonlijk en bijzonder verhaal, wat je hier met ons zou durven delen? Dan is dit misschien je kans om dit te doen voor het Oh yeah baby publiek!

Wie durft?
Ik ben namelijk op zoek naar mensen met een mooi, bijzonder, grappig of ontroerend verhaal, die goed kunnen schrijven. Ook al vind je zelf dat je niet goed genoeg schrijft, als anderen dat wel vinden: just take a shot. Enkele onderwerpen waar je aan kunt denken zijn:

 • De vooroordelen van een gezin met 4+ kinderen.
 • Mijn kind heeft twee moeders / vaders. De vragen die niemand durft te stellen.
 • Op de strafbank bij het consultatiebureau / de opvang / op school.
 • Mijn weg naar een zwangerschap.
 • Ik werd bewust alleenstaande ouder.
 • Zeg maar nee, dan krijg je er twee. Struggles van tweeling-ouders.
 • Wat vaders vinden van moeders.

Hier noem ik wat onderwerpen, waar ik zelf geen ervaring mee heb, maar die ik wel erg interessant vind om op de blog terug te laten komen. Herken jij jezelf hierin of heb je een ander onderwerp, neem gerust contact met mij op.

Voorwaarden voor de verhalen vertellers:

 • Het verhaal moet tussen de 300 en 500 woorden zijn.
 • Het moet een persoonlijk verhaal zijn (geen reclame).
 • Het onderwerp moet aansluiten bij Oh yeah baby; de wereld van (aanstaande) ouders met jonge kinderen.
 • De tekst mag niet eerder online gepubliceerd zijn. Je mag de content wel herschrijven.

Ik kan geen publicatie beloven, maar zal wel alle verhalen aandachtig lezen en op ieder verhaal inhoudelijk reageren. Twijfel je over een onderwerp, leg het gerust eerst even aan mij voor, voordat je er veel tijd in gaat steken. Wil je jouw verhaal anoniem delen? Ook dat is geen probleem. Heb je nog andere vragen: just ask!

Je kunt mij mailen op claudia@ohyeahbaby.nl.