fbpx
Menu
Kleding / Style

Gespot: Mad about mini!

Lang leve het internet! Ik ontdek de mooiste merken en tofste producten, ongeacht de locatie, gewoon via mijn laptop of telefoon. Deze week spotte ik weer een bijzonder merk, waar ik nog niet eerder van gehoord had: Mad about Mini!

What’s in a name?
De naam is natuurlijk al fantastisch gekozen. ‘Mad’ kun je namelijk op twee manieren opvatten: je kleintje maakt je hoorndol van de slapeloze nachten, je ontdekt een spuugvlek op het moment dat je nét in die belangrijke vergadering zit of er wordt een poepexplosie geproduceerd die je drie dagen later nog ruikt. Het overheersende gevoel van ‘mad’ zit hem natuurlijk in de context van de liefde, de grootste liefde die je je voordat je ouder werd nooit hebt kunnen voorstellen.

mad-about-mini-3

Verantwoord en organisch
Vanuit deze allesoverheersende liefde in je leven is het merk opgezet. Een verantwoorde productie, zodat onze kindjes nog lang van de aarde kunnen genieten en organisch katoen, zodat ze niet in aanraking komen met giftige en schadelijke stoffen. Er worden zachte stoffen gebruikt en een comfortabele fit zorgt voor het ultieme speelplezier. Alle prints worden ontworpen door eigenaresse Kat Starr, woonachtig in Sydney en al ruim tien jaar werkzaam als designer in de mode. Toen haar zoontje Harvey geboren werd veranderde haar creatieve focus naar kinderkleding en inmiddels bestaat Mad about Mini alweer 3 jaar.

mad-about-mini-1

Print
Serene zwanen worden gecombineerd met een te gekke luipaardprint. Dat klinkt nu eigenlijk best ordinair, maar dat is het zeker niet als je deze toffe collectie bekijkt! Sterker nog, ik denk zelfs dat de luipaardprint mijn favoriet is uit deze collectie: basic en ideaal te combineren! Door de verschillende kleuren is er genoeg variatie.

mad-about-mini-4

Verkrijgbaar
Je voelt de bui al hangen… Dit prachtige merk is online tot nu toe alleen nog in Australië te bestellen. Wel is er een winkel in België, Gent om precies te zijn, die dit merk verkoopt volgens de stocklist op de website. Zouden jullie het een aanvulling vinden als het in Nederland verkocht zou worden?

Voor meer info ga je naar de Mad about Mini website.

mad-about-mini-2