fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Inspiratie: de leukste kinderhoeken in huis

Iedereen wil een lekkere en gezellige plek in huis om te rommelen. Of dat nu aan de eettafel is, op de bank of aan een bureau. Otis heeft in de achterkamer zijn eigen hoek, compleet met een grote collectie aan speelgoed met wielen – het blijft een jongen – , veel opbergruimte en niet te vergeten: het rode stoeltje. Dit is niet zomaar een stoeltje, maar een rood houten exemplaar met een rieten zitting, waar ik zelf ook als kind op heb gezeten. Daarna is het stoeltje naar mijn nichtje en neefje gegaan en nu is hij van Otis.

Het rode stoeltje

Dit stoeltje gaat overal waar Otis ook gaat. Speelt hij in de keuken, zit hij naast mij in de badkamer of doet hij een puzzel aan de salontafel, het stoeltje wordt overal mee naartoe gesleept. Je begrijpt dat ik regelmatig in een dubbele Nelson lig, omdat ik zowat mijn nek erover breek, maar dat terzijde.

Mijn plek is aan de eettafel. Hier werk ik, heb ik overzicht en niet te vergeten het mega prikbord achter mij, waarop ik helemaal los kan gaan.

Inspiratie voor de leukste kinderhoeken in huis

Ik kom zoveel leuke inspiratie tegen voor kinderhoeken, dat ik er een aantal voor jullie op een rij heb gezet. Te gekke plekken waar je als kind even heerlijk kunt gaan zitten om een boekje te lezen, knutsel te maken of wat te tekenen. Wie weet zit er een leuk idee voor je bij. Credits gaan naar de interieur experts van Live Loud Girl en The Boo and the Boy.

KB-boo-boy-7

KB-live-loud-girl-2

KB-boo-boy-1

Kb-boo-boy-4

KB-live-loud-girl-3

KB-boo-boy

KB-boo-boy-8

KB-boo-boy-6