fbpx
Menu
Interieur accessoires / Thuis zijn / Verlichting

Dutch design lamp ombouwen tot kinderlamp!

Veel lampen zijn speciaal ontwikkeld voor volwassenen, anderen echt voor kinderen. Nu is er een lamp die je voor jezelf kunt gebruiken, maar met een twist… Ga jij deze design lamp ombouwen tot kinderlamp?

Dutch design lamp

Deze te gekke mini-spot tafellamp is van zichzelf al bijzonder. Hij is gemaakt met de laser-cutting techniek en het warme MDF hout heeft hierdoor donkere randen gekregen. Hij komt als bouwpakket en je schuift hem zo in elkaar. Het warme licht is erg sfeervol en dit is een goed voorbeeld van Dutch Design. Een slim ontwerp, functioneel en een strak design met humor erin!

Design lamp ombouwen tot kinderlamp

De lamp zelf is dankij de nette prijs van €35 ook leuk om cadeau te geven. Voor een tientje extra koop je een van de add-ons, waarmee je de mini-spot omtovert tot tot een “spacey-spot” of een “chicken-spot”. Zoek jij het hoger op met de astronaut? Staat je kleine altijd overal vooraan, dan is haantje de voorste wel toepasselijk! Zacht warm licht voor op de kinderkamer! Zo breng je je kindje al gelijk met Dutch design in contact en kun je de lamp gewoon samen delen. Als je kleine hem nog terug wil geven natuurlijk ;-).

Van Tjalle en Jasper

Wie heeft dit ontwerp gemaakt? Van Tjalle en Jasper dus, de naam van het merk en ook de namen van de ontwerpers. Deze twee vrienden go way back en hebben sinds 2012 hun krachten gebundeld in dit mooie merk. Beide zijn industrieel ontwerper en hebben zich gespecialiseerd in meubilair. Oké, op de dooie mus ketting na dan… Why not?!

Hollandse creativiteit

Super leuk om een lamp uit te kunnen bouwen tot kinderlamp! Daar komt de Hollandse creativiteit tevoorschijn ;-). Zien jullie deze lamp al in huis of op de kinderkamer staan? Houdt de blog dan deze week goed in de gaten, want er komt een leuke verrassing aan…

De mini spot  lamp Van Tjalle en Jasper is onder andere in hun webshop te koop voor €35,00 (maar ook bij grotere partijen als Fonq). De add-ons kun je los bestellen voor €10,00.