fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

Hoera: Oh yeah baby bestaat 2 jaar!

Hieperdepiep hoera voor Oh yeah baby! Mijn tweede kindje bestaat vandaag alweer twee jaar! Tijd voor een feestje!

Het begin

Wie had dat ooit kunnen bedenken toen ik begon… Een uitlaadklep en hobby tijdens een heftige periode heeft geleid tot een eigen bedrijf! Ik realiseer mij maar al te goed hoe luxe het is dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en ik wil ook met niemand meer ruilen!

November 2014: Kick off Oh yeah baby
Maart 2015: Inschrijving Kamer van Koophandel
September 2015: Nominatie Talent Award bij de Dutch Mom Blog Awards
Oktober 2016: Lancering mode label voor moeder en kind You and Mini

Status update

oh-yeah-baby-2-jaar

Kids lifestyle

Ik heb gelukkig nog zat ideeën en genoeg inspiratie om jullie dagelijks te blijven voorzien van de leukste tips met een vleugje design op het gebied van authentieke en stijlvolle kindermode, educatief, innovatief en duurzaam speelgoed, lifestyle inspiratie  en natuurlijk mijn eigen hysterische verhalen. Ik vind het een eer dat jullie mijn blogs lezen en daarop reageren. Zonder jullie is dit namelijk niet mogelijk! Heel erg bedankt voor jullie input en support!

Wie jarig is trakteert!

We hebben wat te vieren en dat doen we natuurlijk door jullie te trakteren op super leuke winacties in de komende periode! Ik verklap nog niks, maar het is zeker de moeite waard om ons in de gaten te houden ;-). Wij drinken vanavond een wijntje op onszelf en voor nu:

HIEPERDEPIEP HOERAAAAA!