fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Heerlijke dekens van Yarning Made!

Stiekem vind ik het ook wel weer gezellig… Ik krijg waarschijnlijk de zomer-maffia over mij heen, maar so be it.

Najaar
De dagen worden weer korter, meer wind en regen en alhoewel ook ik dan niet sta te trappelen om naar buiten te gaan, ben ik wel een groot fan van heerlijk binnen cocoonen. Ik kan er echt van genieten om het gezellig te maken in huis, kaarsen aan (en uit het bereik van go-go-gadget-Otis) en met een dekentje op de bank. De gordijnen dicht, een kop thee en wat te snacken erbij terwijl buiten de spreekwoordelijke ‘pleuris’ uitbreekt.

Yarning Made
Voor de kleintjes vond ik nu prachtige dekens: met de hand gebreid en met te gekke patronen erin. Hi, XO, ZZZ of toch een mooi hart? Heerlijk voor in het kinderbed of lekker op de bank! De Nederlandse Sandra van Katwijk emigreerde op 12 jarige leeftijd naar Canada en heeft ondertussen drie dochters. Één van 22, één van 17 en de ‘surprise’ baby is ondertussen 4 jaar oud. Na haar jarenlange carrière in de e-learning besloot ze met de komst van haar laatste dochter om hier extra van te genieten. Wat startte als een Etsy shop met een ‘let’s see attitude’ is dat nu uitgegroeid tot nachtelijke breisessies om alles op tijd af te krijgen. Nu breit ze alles nog zelf, maar gezien haar nachtrust is het niet verkeerd om wat extra hulptroepen in te schakelen!

Details
De dekentjes zijn in drie formaten beschikbaar: 66 cm x 66 cm voor de allerkleinsten en ideaal voor een wiegje. De medium afmeting is 81 cm x 91 cm en deze passen mooi in een ledikant. De grootste meet 106 cm x 106 cm en is geschikt voor kinderbedden, maar ook stiekem voor de ouders op de bank…..ahum. Het materiaal bestaat uit 50% wol en 50% acryl, is erg zacht en prikt zeker niet. Ideaal voor kinderen dus! Nu de prijzen: De kleine maat is verkrijgbaar vanaf €77,00 en de medium vanaf €134,00 en de grootste heb je vanaf €178,00. Niet goedkoop, maar wel handgemaakt, origineel en supertof! Otis en ik (alsof hij wat te zeggen heeft) vinden de zwarte deken met de witte ‘HI’ het leukste. Welke is jullie favoriet?

Alle dekens zijn in alle formaten verkrijgbaar bij de Etsy shop van Yarning Made.

yarning-made