fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn

Dutch Mom Blog Awards – Talent Award

Ik zat achter mijn laptop te werken en zag een mailtje binnen komen van Esther, oprichtster van de Dutch Mom Blog Awards. Toen ik de titel zag dacht ik: Huh, dat lees ik vast verkeerd… (toen was ik nog relaxed) Nadat ik de mail opende was ik iets minder relaxed! Het stond er dus echt:

Oh yeah baby genomineerd voor de Talent Award!

Wat?! Ik was even van slag en helemaal perplex… Die zag ik niet aankomen. Tuurlijk heb ik er wel eens stiekem aan gedacht, hoe tof het zou zijn om genomineerd te worden. Nu is het dus echt zo! Whieeeehaaaaa! Ik ben zo trots als een horde moeders waarvan hun kind net voor het eerst op het potje is geweest! 🙂 En dan moet je dus nog een paar dagen je mond houden…. Net alsof niemand nog mag weten dat je zwanger bent, maar dan anders.

Vandaag is de dus dag dat ik mijn geheimpje verklappen mag ;-). Trots, verbaasd en hyper zijn toch wel de keywords geloof ik. En nu? Nu afwachten… Op 17 september worden de Awards uitgereikt in de Bugaboo Store in Amsterdam. Let’s see, genomineerd zijn is al een hele eer namelijk! En wat doe je als je alleen maar kunt afwachten? Juist, online een nieuwe outfit uitzoeken!

DMBA-nominee-pic