fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Gruffalo speelgoed van hout!

Speciaal voor alle Gruffalo fans van Nederland, en dat zijn er nogal wat, wil ik jullie het toffe Gruffalo speelgoed laten zien! Houten speelgoed voor uren Gruffalo speelplezier!

Gruffalo fans

‘Ha, hij geloofde het zo. Natuurlijk bestaat er geen Gruffalo!’. Zo sprak de kleine muis telkens weer, nadat hij een dier had afgepoeierd die in hem wel een lekker hapje zag. Één van onze favoriete kinderboeken thuis en zelfs mama is fan. Het verhaaltje zit zo goed in elkaar! Het rijmt, wat ik super leuk vind. Er zit ook herhaling in de tekst, wat natuurlijk top is voor kinderen. Het feit dat de muis de roofdieren in het bos te slim af is en ze vervolgens nogmaals in de maling neemt met het monster wat hij zelf gecreëerd heeft, dat is natuurlijk top! Het zit zo goed in elkaar, dat ik wilde dat ik het zelf geschreven had. Wie weet dat ik mij op een dag nog aan een kinderboek waag…

gruffalo speelgoed

Gruffalo speelgoed van hout

Persoonlijk vind ik dat ieder huis met kinderen het boek van de Gruffalo in huis moet hebben. Een echte klassieker en daarom is het natuurlijk extra leuk dat deze verhalen nu ook zelf nagespeeld kunnen worden met Gruffalo speelgoed van hout! Duurzaam, sterk én goed voor de fantasie. Er zitten 4 toffe producten in het assortiment, geschikt vanaf 1 jaar en ouder.

  • Gruffalo puzzel van hout

Om te beginnen met de allerkleinsten met een houten Gruffalo puzzel. Deze bestaat uit 4 stukken met de vier karakters erop: de muis, de uil, de vos en de slang. Draai je de puzzel ondersteboven? Dan komt de Gruffalo tevoorschijn.

gruffalo speelgoed

  • Gruffalo duwstok

Vanaf 18 maanden kunnen ze met de duwstok aan de haal! Gaan ze ermee aan de wandel, dan draait de muis om de Gruffalo heen. Je kunt de Gruffalo ook van de stok afhalen, om er zo los mee te spelen. Super leuk en een stimulans om te gaan lopen!

gruffalo speelgoed

  • Gruffalo theater

In dit theather speel je het echte Gruffalo verhaal na, of maak je een eigen verhaal. In de gleuven kun je de achtergrond schuiven en hiervoor de karakters voor elkaar langs laten lopen. Is de kleine muis iedereen ook het slimst af in jouw eigen verhaal?

gruffalo speelgoed

  • Gruffalo speelfiguren

In deze houten set zitten de Gruffalo en de kleine muis, waarbij je de armen en benen kunt bewegen. Als wij thuis het boek voorlezen, dan komen deze figuren en wat knuffels erbij, om het levensecht te maken! Gelukkig kent Otis het verhaal uit zijn hoofd en spelen we het zo samen na!

gruffalo speelgoed

Gruffalo speelgoed bij Speeltastisch met korting!

Het Gruffalo speelgoed van hout is van het merk Bajo, wat alleen werkt met duurzaam hout. Deze mooie collectie is verkrijgbaar bij de toffe Nederlandse en duurzame webshop in speelgoed Speeltastisch! Omdat zij net zo’n groot fan van de Gruffalo zijn als Oh yeah baby, mogen we jullie een speciale korting bieden….

Je krijgt bij je bestelling Gruffalo speelgoed 10% korting met code: ohyeahgruffalo! Deze korting is geldig tot en met 15 april 2018, dus wacht niet te lang!

Meer houten speelgoed? Je vindt inspiratie op de blog!