fbpx
Menu
Organic - Eco / Style

Tapete brengt kleur en fun deze zomer!

Laat het zonnetje maar schijnen, want de nieuwste voorjaarscollecties zijn weer verkrijgbaar! Je kunt dus weer lijstjes gaan maken met je favorieten! De zomercollectie van Tapete brengt kleur en fun, in combinatie met toffe prints!

tapete

Tapete: het kleine broertje van Little Label

Tapete is het kleine broertje van het merk Little Label. Dezelfde waardes over de kwaliteit en het comfort staan ook hier bovenaan het lijstje. Alleen waar Little Label zich focust op modieuze basics, mag het bij Tapete iets uitbundiger op het gebied van kleur en prints! Mag het van jou dus wat opvallender en kleurrijker? Dan moet je bij Tapete zijn!

tapete

Tapete = fun

Als eerste draait het bij Tapete om kwalitatieve stoffen die op duurzame wijze vervaardigd zijn. Dat betekent zonder chemische stoffen, wat je natuurlijk het liefste hebt voor je kindje! Daarnaast is het comfort en de pasvorm belangrijk. Ze gebruiken niet alleen de zachtste stoffen, maar kiezen ook voor een pasvorm waarin je goed kunt bewegen en spelen. Dat is natuurlijk super belangrijk voor kinderen. Vergeet ook de moeders niet, want ‘Happy kids, make happy moms’! Deze mode voor eigenwijze kinderen kan overigens wel tegen een stootje. Otis is een goed proefpersoon en zijn Tapete kleding ziet er nog als nieuw uit, na de nodige wasjes en vlekkendep-acties!

tapete

Zomercollectie van Tapete

Vrolijke kleuren met toffe prints, daar draait het om bij de Nederlandse merk! Een basis van uni kleuren, strepen, stippen en wolkjes wordt afgewisseld met grote prints van bananen, mannetjes met bolhoedjes, poezenkoppies, eenden en lepelaars. IJsjes, kolibri’s, slippers en krokodillen gaan in de mix en komen ook voorbij op de vrolijke shirts! Een feestje voor de zomer en het voorjaar dus! Een vrolijke collectie om blij van te worden en waarbij je niet kunt wachten tot het zonnetje tevoorschijn komt. Laat de zomer maar komen!

Wil je de Tapete collectie uitgebreider zien of je favorieten shoppen? Bekijk dan even de webshop!