fbpx
Menu
Kleding / Style

Webshop tip: Little Different

De naam zegt het al: Little Different, net even anders en speciaal voor onze kleine oogappeltjes! De grootste en bekendste merken zul je in deze shop niet snel tegenkomen. Hou je daarentegen van originele merken van hoge kwaliteit en comfortabele materialen? Dan is dit echt een shop voor jou!

Avontuur en passie
Rosan, de eigenaresse van Little Different, heeft Economie gestudeerd en is altijd avontuurlijk geweest. Wonen en werken in binnen- en buitenland, daar draait zij haar hand niet voor om. Toen haar grootste avontuur zich aandiende, de zwangerschap van haar dochter, begon een passie voor kindermode te ontstaan. De bekende merken met drukke prints en veel felle kleuren raakte haar niet. Ze ging naar een kledingbeurs in Parijs en zocht daar de leukste en origineelste kindermerken. Hier moest ze wat mee doen! Naast dochter Mckenzie, werd ook de basis voor Little Different geboren…

Brands
Wat voor merken zijn er te koop dan, zul je je afvragen. Heb je al eens gehoord van Iglo + Indi, één van mijn favoriete merken uit de shop? Stijlvol, creatief en origineel! Of ken je House of Jamie al? Dit Amsterdamse merk staat voor monochrome kindermode met een klassieke twist. Mainio is avontuurlijk en verrassend en 1+ in the family ziet er zo heerlijk zacht en lief uit dat je gelijk weg droomt naar die heerlijke babyfase. Bij de collectie Petit van Sofie Schnoor staat de bewegingsvrijheid van het kind centraal en maken de kleintjes de kunstwerken compleet!

Nieuwsgierig geworden? Ik heb alvast op mijn gemak de shop uitgeplozen en heb de leukste items voor je op een rij gezet!

Little-different-favorieten-numbers1.Tunic sweat – House of Jamie – €45,00
2. Hooded jacket – 1+ in the Family – €46,25
3. Oversized dress breton – House of Jamie – €49,00
4. Alice dress – 1+ in the Family – €43,75
5. Sneaker sweat – Petit by Sofie Schnoor – €30,95
6. Baggy pants fox Karla – Iglo + Indi – €42,00
7. Tiger claw t-shirt – Iglo + Indi – €31,00
8. Birgitta leggings print – Iglo + Indi – €27,00
9. Quilted sweat – Petit by Sofie Schnoor – €30,95
10. Koala Sesar t-shirt – Iglo + Indi – €29,00
11. Block mix t-shirt – Mainio – €24,90
12. Block dress white – Mainio – €32,90

Little Different blijft vernieuwend en regelmatig worden er nieuwe ontdekkingen aan het assortiment toegevoegd! Zo blijft de collectie verrassend en ontdek je steeds weer nieuwe pareltjes. Voor het najaar staan er ook weer een aantal te gekke nieuwe merken in de startblokken, maar daarover later meer.

Welk item is jouw favoriet?