fbpx
Menu
Style / Tassen

Toffe tasjes en knipjes voor je kleine fashionista!

Ouders van dochters opgelet! Hier komt een cutie-alert! Als ik ooit nog een dochter mag krijgen, dan staan deze op de wishlist…

Tassen tic

Er was een tijd dat ik omkwam in de tassen. Tegenwoordig  weet ik mij aardig in te houden en beperkt mijn collectie zich tot één mooie hoofdtas voor dagelijks gebruik en wat leuke kleinere tasjes voor gelegenheden. Typisch dan weer dat de tasjes voor gelegenheden er meer zijn dan voor dagelijks gebruik, terwijl ik meer normale dagen heb als gelegenheden… Wat is dat toch, vrouwen en tassen? Er is een soort onzichtbare aantrekkingskracht, die niemand echt kan verklaren. Moeders, houdt uw dochters goed vast voor deze tip!

eef-lillemor-tasje-konijn-white-rabbit-little-wannahaves-utrecht_custom_

Toffe tasjes en knipjes

Deze tasjes en kleine knipjes zijn natuurlijk het einde voor kleine fashionista’s! Ik liep vroeger al met een olifant-tas te zeulen, maar deze exemplaren zijn helemaal te gek! Wat dacht je van een tas in de vorm van een happy cloud? Of is je girl gek op dieren? Dan gaat ze misschien liever voor de zwaan of het konijn! Lastig kiezen natuurlijk, want ze zijn allemaal even leuk!

Eef Lillemor

Deze toffe ontwerpen zijn van Nederlandse bodem. Eef Lillemor heeft weer wat moois op de kaart gezet, wat hoog op het december lijstje komt te staan, heb ik zo het vermoeden… De tasjes zijn ongeveer 20 cm breed en zijn met verschillende kleuren afgewerkt aan de binnenkant. De heerlijke pastellen roze, blauw en mint passen perfect in de stijl van Eef. De portemonnees zijn ongeveer 13 cm breed en hebben dezelfde afwerking aan de binnenzijde.

eef-lillemor-tasje-happy-cloud-little-wannahaves-utrecht_custom_

Verkrijgbaar

Deze toffe tasjes en knipjes zijn verkrijgbaar in de fysieke winkel in Utrecht én in de webshop van Little Wannahaves. Je betaalt €12,50 voor een portemonnee en €17,50 voor een tasje. Ik zie die kleine meiden al gaan met een eigen tas. Net als mama!

toffe tasjes knipjes eef lillemor