fbpx
Menu
Kleding / Style

Daphne Vos: pareltje van Nederlandse bodem

Nederland kent veel talent en deze dame is daar één van! Een origineel en handgemaakt merk, wat je nog niet overal tegenkomt: Daphne Vos!

Daphne Vos

Als je op zoek bent naar iets origineels, dan moet je hier zeker even rondneuzen. Daphne Vos maakt namelijk zelf ieder kledingstuk met de hand én print de stof ook nog eens zelf. Echt vakmanschap dus, wat je niet meer zo vaak tegenkomt. Daaraan zie je gelijk dat deze kledingstukken met liefde en passie gemaakt worden.

daphne vos

Customizen

Als je iets leuks spot op de site en je zou het liever in een andere kleur willen, dan is dat geen probleem. Ze heeft daar ook een stoffen overzicht met kleuren staan, zodat ze zelf je stijl, kleur en print kunt kiezen. Origineler kan bijna niet toch? Mix en match maar een eind heen!

daphne vos

Prints

Deze prints zijn eigen ontwerp, dus je loopt geen risico dat het hele schoolplein erin rondloopt. Ook zijn ze erg origineel en lekker grafisch. Meiden met haarbanden, mannen met kuifen of snorren, beren in het bos, sterren, een vos op onderzoek uit, stippen, konijnen of krokodillen, je vindt het er allemaal! Je kunt bijna niet kiezen… Er komen ook regelmatig nieuwe artikelen bij, dus het is de moeite waard om regelmatig de webshop te bekijken of om haar te volgen op Instagram!

daphne vos

Shoppen maar

Ben je op zoek naar iets leuks voor je kleintje of als kado? Hier kun je zeker slagen. Ondanks dat alle artikelen met de hand geprint en gemaakt zijn, is de collectie nog steeds zeer betaalbaar! Je betaalt €37,95 voor een jurk, €35,95 voor een geprinte longsleeve top en tussen de €26,95 en €29,95 voor een broekje. Ook zijn er stoere uni en geprinte salopettes vanaf €43,95. Scherp geprijsd vind ik voor zoveel handwerk. De complete collectie is te vinden in de Daphne Vos webshop. Welk artikel is jouw favoriet?

daphne vos