fbpx
Menu
Schoenen / Style

Deze babyschoentjes met print zijn de bom!

Babyschoentjes zijn al snel ontzettend cute, maar deze babyschoentjes met print zijn wel HEEL ERG leuk!

Babyschoentjes met print

Die kleine schoentjes blijven toch zo ontzettend cute! Je kunt er ook nooit genoeg van hebben denk ik… Ze zijn ook zo leuk om te bewaren en het mooiste exemplaar decoratief op de babykamer te laten staan. Wellicht gaan ze nog een tweede ronde mee, want die baby’s houden zich wel rustig, op wat trappel en kruipwerk na.

Soepele babyschoentjes van stof

Ik ontdekte de schattige schoentjes op Instagram en was meteen verkocht. Ideale schoentjes voor de allerkleinsten en de net-lopertjes door de dunne zachte zooltjes. De schoentjes zijn van stof en door de elastieke opening bij de enkel hoef je niet met de veters in de weer. Ideaal voor die frutselige kleine voetjes. En dan die prints en het stoere model van het schoentje, helemaal goed! De maten gaan vanaf newborn tot ongeveer 2 jaar oud en alles wordt met de hand gemaakt door de zussen Eve en Liz in Melbourne Australië.

Momk baby

Het merk heet Momk baby en waar ze ooit startte met alleen babyschoentjes met print, zijn ze een aantal jaar later uitgebreidt met schattige bloomer broekjes, mooie naturel look rompers én schattige stoffen babyschoentjes in uni kleuren! De zussen achter dit merk houden van ethisch verantwoorde artikelen met simpele designs. Ik vind dat ze onwijs mooie en originele spullen maken voor de allerkleinsten onder ons!

Waar koop ik deze babyschoentjes met print?

Prijzen voor schoentjes starten vanaf AUD 25,00  en daar komen nog verzendkosten bij. Let op de invoerrechten als je iets koopt van zo ver weg. Daar ben ik ook weleens de mist mee ingegaan, dus vraag dat van tevoren even goed na voordat je een bestelling plaatst. Ze zijn ontzettend schattig en zie het al helemaal voor mij aan die kleine spartelvoetjes!