fbpx
Menu
Kleding / Style

Edgy kidslifestyle van Electrik Kidz

Ben je gek op originele en eigenwijze merken die nog vrij beperkt verkrijgbaar zijn? Dan moet je het Canadese Electrik kidz zeker kennen!

Electrik Kidz – het begin

Het begon in 2010 met een creatieve moeder die veel complimenten kreeg over de driehoekige, geprinte lapjes stof die ze om haar zoontje zijn nek bond in plaats van de standaard slab, die eigenlijk nooit bij een outfit paste. De volgende stap was het toevoegen van een speenkoord aan deze hippe slabjes en daar ontstond het eerste artikel van Electrik Kidz: de Baby Bandana!

electrik-kidz-slabjes

Lifestyle merk

Inmiddels zijn we zes jaar verder en is het uitgegroeid tot een echt lifestyle merk. Naast de slabjes en slaapzakken (waar ze om bekend staan) is er een complete kledinglijn ontstaan met voor deze collectie bodywarmers, vesten, tops, rompers, broekjes, en heerlijke warme mutsen, wantjes en haarbanden. Uiteraard komen de stoffen van de kledingstukken terug in de slabjes, zodat je perfect kunt mixen en matchen! Ze gebruiken hiervoor bio-katoen en verf op waterbasis. Ze steunen het local for local principe en de kwaliteit en ecologische werkwijze staan voorop! Alleen het beste voor je kleine natuurlijk!

Toffe slaapzakken

De bekende en te gekke slaapzakken, die je misschien eerder op de blog voorbij hebt zien komen, zijn in deze collectie uitgebreid met nieuwe designs! Als je baby hierin ligt, dan is hij of zij meteen verkleed als haai of zeemeermin, TE CUTE!  Naast de wat bekendere beer, liniaal, zeemeermin en haai, kun je nu ook kiezen voor een pinguin, krokodil, flamingo en het sterrenstelsel. Vergeet ook niet het leuke prijsje voor deze bijzondere slaapzakken, slechts €39,95…

slaapzakken-electrik-kidz-oh-yeah-baby

Herfst – wintercollectie

Voor deze herfst en winter zijn er stoere bodywarmers met een vintage vibe door de kleuren en het design. Super leuk! Deze zijn perfect te combineren met heerlijk warme mutsen, waarbij je er zelf voor kunt kiezen of je er wel of geen ‘knoedeltje’ bovenop wilt hebben.

electrik kidz oh yeah baby

Er is een nieuwe lijn met te gekke stoere dieren slabjes als Leo Le Leeuw, Shia Le Boeuf en Pegy le Pug. Deze zien er echt te gek uit!

electrik kidz slab oh yeah baby

Ook is er een hele mooie luiertas uitgebracht (deze komt op de ‘wellicht ooit’ lijst), in samenwerking met Lowell. Kwalitatief design, strak in het zwart met mooie leren bandjes. Hiermee is het voor paps ook niet erg om over straat te gaan. Deze tas kan na de functie van luiertas ook prima aan de arm blijven hangen!

luiertas-electrik-kidz-lowell-oh-yeah-baby

Verkrijgbaarheid

Dit mooie merk is nu nog beperkt verkrijgbaar en in Nederland, onder andere bij de webshop Minis Only. Daar zal naar verwachting snel verandering in komen, want Electrik Kidz wordt sinds kort door het agentschap Kids Fashion Trade vertegenwoordigd op de Europese markt. Hier gaan we dus nog meer van horen… Heb je een webshop en ben je geïnteresseerd om Electrik Kidz toe te voegen aan je assortiment, dan weet je dus bij wie je moet zijn!