fbpx
Menu
Kleding / Style

NUNUNU wintercollectie voor kleine rebels!

NUNUNU heeft ook deze wintercollectie weer iets neergezet om je vingers bij af te likken! Ze staan bekend om hun urban en een tikkeltje rebelse stijl. Ze volgen niet de grote meute met de standaard modekleuren, maar kiezen hun eigen weg. Geen zoete foto’s maar een wat meer rauwe en ruige stijl. Zo is dat ook het geval in deze NUNUNU wintercollectie!

nununu-wintercollectie-oh-yeah-baby-3-def

nununu-wintercollectie-oh-yeah-baby-5-def

NUNUNU kleuren

De bekende NUNUNU kleuren zwart, wit en grijs zijn weer van de partij en zijn deze keer aangevuld met roze en geel! Er zijn ook weer leuke prints aan de skull toegevoegd. Leestekens als komma’s, uitroeptekens en het bekende icoon voor ‘pauze’ komen voorbij, maar ook de quote ‘Hands off’ is een knaller!

nununu-wintercollectie-oh-yeah-baby-def

nununu-wintercollectie-oh-yeah-baby-11-def

Mijn NUNUNU wintercollectie favorieten

De verwassen gele sweaters vind ik helemaal te gek en deze hangt uiteraard ook bij mijn kleine rebel in zijn kast te pronken. Net als de baggy joggers met schuine naad. Dat zijn ook echte kenmerken van dit toffe merk: stoere pasvorm met te gekke lijnen én de niet te cleane look. Dat vind ik zo leuk aan NUNUNU, niet de standaard kinderkleding, maar een minimalistische street look, die je zelf ook zou dragen. Er zijn ook toffe leren jassen en mooie denim styles in de collectie te vinden. Naast kleding hebben ze ook rugtassen van autobanden, beddengoed, nightwear en zelfs swimwear aan het label toegevoegd!

nununu-wintercollectie-oh-yeah-baby-6-def

nununu-wintercollectie-oh-yeah-baby-10-def

NUNUNU holiday sale

Ben je ook fan van het merk, maar is het voor jou iets te duur? Dan zou ik toch maar even op hun website kijken, want het ‘Holiday Sales Event’ is aan de gang, wat betekent dat de artikelen van de huidige collectie al een stuk zijn afgeprijsd! Dat scheelt toch aardig wat en zo kun je toch nog de items in huis halen die je op het oog had voor je kindje! Ze hebben kleding voor baby’s en gaan tot 14 jaar oud. Ze hebben ook enkele adult items voor jezelf ;-).

Check it out op de NUNUNU website!

nununu-wintercollectie-oh-yeah-baby-8-def

nununu-wintercollectie-oh-yeah-baby-7-def