fbpx
Menu
Interieur accessoires / Thuis zijn / Verlichting

Dino nachtlampjes voor echte fans

Thuis heb ik een grote dino fan zitten. Hij heeft een aardige collectie aan poppetjes die hele spannende avonturen beleven, toffe boekjes die we al 300 keer gelezen hebben en er liggen ook diverse dino pyama’s in de wasmand. Dino nachtlampjes heeft hij nog niet en deze zouden natuurlijk erg tof zijn voor op zijn nieuwe kamer!

dino-nachtlampjes

Power to the dino’s

Voor Otis draait het nu veel om dino’s. Mama, wil jij een dino voor mij tekenen? Speel jij met de grote mama dino, dan neem ik het dino kindje. Waar liggen mijn dino sjablonen? Zoiets dus. Toen ik deze nachtlampjes voorbij zag komen, vond ik dat natuurlijk direct iets voor Otis!

dino-nachtlampjes

Nieuwe kamer, nieuw nachtlampje

Bij een nieuwe kamer, horen vaak ook wat nieuwe spulletjes. In zijn geval een éénpersoons hoogslaper van steigerhout, met een groot dekbed, kussen en dekbedovertrek. Ook nieuwe verlichting, wat meubeltjes en iets leuks voor aan de muur. Plafondverlichting had ik al gevonden, maar een nieuw nachtlampje nog niet. Deze dino nachtlampjes komen zeker in aanmerking!

dino-nachtlampjes

Dino nachtlampjes

Ga je mee terug in de tijd? Je kunt kiezen uit verschillende dino’s. Als je een dino liefhebber in huis hebt, dan zul je de Stegosaurus wel herkennen aan de punten over zijn rug en zijn mooie staart. Ook de Tyrannosaurus Rex is uiteraard van de partij, maar dan wel met een lief toetje. We zitten niet te wachten op nachtmerries… Deze zit op zijn achterste pootjes en aan zijn handjes te zien, is hij klaar om je een weltrusten knuffel te geven. De Triceratops is ook van de partij met zijn mooie kam rondom zijn gezichtje. Ook heeft hij een mooie hoorn op zijn snoet!

dino nachtlampjes

Dino nachtlampjes kopen?

Deze lampjes zijn tussen de 10 en 15 cm lang of hoog en zijn verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren. Mint, blauw, peach, ocean green en grijs. Ze kosten €9,95 bij de Nederlandse webshop PSikhouvanjou en worden nog dezelfde dag verzonden als je voor 15:00 bestelt! Met dit prijsje is het natuurlijk ook een goede kado tip. Wist je trouwens dat deze nachtlampjes veilig zijn voor kinderen? Misschien overbodige informatie, maar de lampjes worden niet warm en gaan na een uur automatisch uit. Ook zijn ze gemaakt van 100% PVC, zijn ze BPA en phtalate vrij!

Welke is jouw favoriet?

Meer inspiratie voor verlichting? Je vindt het op de blog!