fbpx
Menu
Interieur accessoires / Thuis zijn / Vloerkleden

Dierenvel vloerkleed voor de kids!

Een dierenvelletje op de grond kan super leuk zijn, zolang er maar geen dierenleed door veroorzaakt is. Daarom is dit dierenvel vloerkleed voor kids een knaller! Een stoer vloerkleed als eyecatcher op de kinderkamer!

dierenvel vloerkleed

Dierenvel zonder dierenleed

Ik ben echt niet heilig. Ik eet eieren (van de boer, dat dan weer wel) en ook regelmatig vlees of vis. Echt niet iedere dag en alle beetjes helpen natuurlijk. Als ik alleen online die foto’s voorbij zie komen van volwassenen die voor hun ontspanning prachtige dieren in Afrika overhoop knallen, dan draait mijn maag om. Dat arme dier, wat niemand kwaad doet moet betalen met zijn leven voor de ontspanning van een mens. Walgelijk! Als een Afrikaans gezin honger heeft en een kip slacht voor consumptie, dan is dat een heel ander verhaal dan grote olifanten of giraffen neerschieten voor de lol.

dierenvel vloerkleed

Dierenvel vloerkleed voor de kids!

Deze dierenvellen zijn gelukkig gewoon van wol en zijn met de hand gemaakt. De verschillende varianten zijn het luipaard (mijn favoriet), de tijger, de leeuw, het hert en de rode panda. Super stoere vloerkleden die het interieur van de kinderkamer helemaal afmaken. Een stoer element in neutrale kleuren. Leuk voor naast het bedje, voor de kast of bij een gezellig hoekje met een stoeltje, wat boekjes of bij een tipi tent!

dierenvel vloerkleed

Doing good dierenvellen

Doing good is het label achter deze vloerkleden en de draaiende kracht hierachter is het koppel Jan en Aanyoung. Vanuit hun reizen naar Aziƫ halen ze de meest prachtige producten naar Nederland en deze te gekke vloerkleden zijn daar slechts een klein deel van. Lijkt het jou ook niet heerlijk om een treasure hunter te zijn?

Een Doing Goods dierenvel vloerkleed is onder andere verkrijgbaar in de webshop van Gekaapt.

Meer inspiratie voor vloerkleden op de kinderkamer? Je vindt het op de blog!

dierenvel vloerkleed