fbpx
Menu
Interieur accessoires / Posters / Thuis zijn

Originele posters voor de kinderkamer

Ik ben gek op Etsy. Op dit platform kom je kleinschalige en originele merken tegen, die je direct koopt van de makers. Geen massa productie dus of artikelen die je overal tegenkomt. Deze week kwam ik originele posters tegen voor de kinderkamer!

originele posters bandit mood

Bandit Mood

Dit merk komt uit Israël en heeft een te gekke vormgeving! Steeds hetzelfde figuurtje komt terug, verkleed als fruit of dier. Ook heb je een beer die steeds terugkomt en een konijn. Strakke lijnen en een simpele speelse vormgeving zorgen ervoor dat deze posters in veel verschillende interieurs passen. Super leuk en origineel natuurlijk voor op een baby- of kinderkamer! Dit zijn nu eenmaal geen posters die je overal zult zien.

bandit-mood-four

Originele posters

Deze posters worden voor je afgedrukt, dus je hoeft ze niet te downloaden en zelf te printen. Er zijn vijf verschillende afmetingen verkrijgbaar:

Ansichtkaart – €2,71
A4 – €10,84
A3 – €13,55
Ikea lijst 30 cm x 40 cm – €13,55
50 x 70 cm – €27,10

De prijzen zijn op Etsy soms een beetje vreemd, maar dat zal te maken hebben met omrekenen en wisselkoersen gok ik zo. De posters zijn in ieder geval super gaaf, betaalbaar én uniek! Welke is jouw favoriet?

De posters zijn verkrijgbaar via de Bandit Mood Etsy webshop.

bandit-mood-two