fbpx
Menu
Aan tafel / Mama zijn

Deze leuke placemats maken van iedere maaltijd een feest!

Maak jij het eten thuis ook een feestje met een mooi tafelkleed, leuke placemats en bijpassend servies? Deze placemats zijn ontworpen voor kids, maar zijn net zo leuk voor hun ouders!

Eten is een feestje!

Hoera, eten is een feestje. Voor mij althans, al is dat niet altijd zo geweest. Als kind lustte ik bijna niks. Ik ben 1.80 meter geworden op liters Yoki drink, stukken komkommer en plakken gekookte worst. Ik weet het, het klinkt echt ranzig. Tegenwoordig lust ik echt ALLES! Ik vind alles lekker en heerlijk en ik eet het ook allemaal. Als ervaringsdeskundige weet ik dus dat een kind wat slecht eet, niet betekent dat het nooit meer goed komt. Mijn Otis eet bijvoorbeeld totaal geen warm eten. Helemaal niks, geen rijst, geen pasta, geen aardappel, nada. Hopelijk lijkt hij op zijn moeder en komt het allemaal goed over een jaar of 10…

Leuke placemats

Ondanks alles maak ik het eten wel gezellig door een zelf verzonnen liedje voor en na de maaltijd. Ook heeft meneer zijn eigen leuke bordjes, bestek en leuke placemats. Zo hoop ik het eten toch zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor hem. Wat vind je van deze leuke placemats?

We might be tiny

Deze leuke beren- en konijnen koppies zijn van het merk ‘We might be tiny’. Super minimalistisch, strak en ontzettend leuk voor groot en klein. De oogjes zijn gesloten oogjes of kruisjes en verder zijn ze in één kleur uitgevoerd. Er zijn mooie zachte kleuren, zoals mint groen, powder blue, snow white, powder pink, soft grey en pure black.

Ze zijn er stylish uit en daarom komen ze ook regelmatig perfect gestyled voorbij op Instagram. Een extra groot feestje voor je kleine dus! Uiteraard kun je hem ook gebruiken om op te kleien of knutselen, want ze zijn goed afneembaar,

Deze mooie design placemats zijn verkrijgbaar bij Little Wannahaves voor €21,95.