fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn

Hello Little One: de box voor elke mijlpaal

Misschien heb je al eens eerder over een vergelijkbaar concept gehoord. Je bestelt éénmalig of via een abonnement een box met inhoud, afgestemd op een bepaald thema. In het geval van Hello Little One zijn deze mooie verrassingsboxen speciaal samengesteld voor zwangere vrouwen, kersverse moeders en baby’s tot één jaar oud.

Ben je altijd op zoek naar mooie merken en originele producten van hoge kwaliteit? Dan zijn deze mooie boxen misschien iets voor jou! Per pakket ontvang je 4 tot 5 producten die perfect aansluiten op de fase waarin je zit. Zwanger, net bevallen, een baby van 0-3 maanden oud, 3-6 maanden oud, 6-9 maanden oud en ten slotte 9-12 maanden oud. De producten zijn geselecteerd op basis van originaliteit en kwaliteit en variëren van verzorging en speelgoed tot kindermode. Er wordt voor de boxen veel samengewerkt met nieuwe ontwerpers en mooie merken, dus je zou zomaar eens verrast kunnen worden! Leuk om een vriendin mee te verrassen, maar stiekem ook voor jezelf.

De boxen vanaf 3 maanden tot één jaar oud worden in de loop van dit jaar beschikbaar. Alle andere boxen zijn te bestellen voor €29,95 (+ €4,95 verzendkosten) op de Hello Little One website.

You can’t buy happiness but you can buy a Hello Little One box and that’s pretty close.

Hello-little-one-collage