fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Cocoonen in deze vilten hangwieg

Vroeger leenden moeders vaak een wiegje van een bekende of was er soms zelfs een familie wieg. Inmiddels is er oneindig veel keuze tussen de meest prachtige wiegjes. Hangend, rollend, multifunctioneel, design en retro. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer en het spijt me, maar ik ga het nog moeilijker maken voor je…

Cocoonen

Wow, wat een prachtige hangwieg is dit! Het heeft meer weg van een heerlijke knusse cocon waar je nooit meer uit wilt komen. De ontwerpster had een baby die erg veel moeite had met slapen. Ze wilde een wieg maken die zoveel mogelijk de natuur nabootste, van natuurlijke materialen. Het comfort van binnenin mama’s buik maar dan voor de fase erna.

a371b1_1e3dc1e1f0e549e3824f146234c59fd0

Vilten hangwieg

Het was een must dat deze wieg zoveel mogelijk gemaakt werd van natuurlijke materialen. Alleen het beste voor je pasgeboren baby natuurlijk. Deze wieg is gemaakt van een dubbele laag vervilt merino wol, heerlijk zacht en comfortabel dus. Doordat je de wieg aan de leren banden kunt ophangen, creër je de wiegende beweging, die je baby nog kent van in de buik. Erg geruststellend voor de meeste baby’s en de wieg beweegt pas als reactie op beweging van de baby. Ze hebben het dus zelf een beetje onder controle, voor hoever je daarvan kunt spreken. Deze hangwieg hoef je natuurlijk niet alleen maar hangend te gebruiken. Na het loshalen van de leren banden kan deze knusse cocon ook heerlijk in de box gezet worden, mee de tuin in of in de woonkamer. De baby blijft lekker dichtbij je en ligt toch beschermd door de hoge opstaande randen.

Deze wieg is gemaakt door het merk O-bjekt design en ik moet eerlijk zeggen dat ik er zelf ook wel graag een tukkie in zou willen doen! Zo comfortabel wil iedereen wel slapen!

a371b1_ebde688bd24b4e569bcfc54e35d1f3f4