fbpx
Menu

De nieuwe collectie van het Nederlandse A Little Lovely Company is gelanceerd en wat zijn er onwijs veel leuke spullen bij gekomen! Deze interieur accessoires zijn te gek voor op de kinderkamer!

Populair
Waar zal ik beginnen? We hebben ze leren kennen van de bekende letter-slingers en al snel breidde het zich uit met onder andere de toffe lightboxen, die wij hier natuurlijk ook hebben laten zien. Vervolgens kwamen de ice cream lights, hier ook erg populair net als de lightboxen, wat we gemerkt hebben met de winacties.

Vers van de pers
Nu hebben ze veel nieuwe artikelen in het assortiment, variërend van nieuwe lampjes (zoals het wolkje, remember?), wandplanken, wandhaken, posters, kussens, knuffels en deco huisjes en blokjes. Ook zijn er andere lettertypes in verschillende kleuren gekomen die je in een lightbox kunt zetten, plus een hele nieuwe lightbox waar je posters in kunt schuiven. Alle interieur accessoires hebben een strakke en lieve uitstraling, door de grappige en zachte gezichtjes.

Kleur en thema
Ben je gek op zwart-wit of liever wat meer kleur? Beide komen ruimschoots aan bod. Ik vind het leuk dat ze een aantal producten hebben die in verschillende artikelen terugkomen, zodat je gemakkelijk een thema in de kamer kunt doorvoeren. Of je nu iets wilt doen met ijsjes, wolkjes, fruit of vleesmuisjes, je kunt het allemaal vinden! Alles is ook nog eens heel scherp geprijsd dus veel mensen kunnen hier slagen!

Alle items zijn verkrijgbaar in de A Little Lovely Company webshop, waar je voor lampjes terecht kunt vanaf €9,95, heb je een set van twee wandhaken voor €12,95, decoratieve planken of een set van twee huisjes voor €25,00 en twee blokjes vanaf €8,95. Strak, stijlvol en perfecte interieur accessoires voor op iedere kinderkamer! Welk item staat er op jouw wish list?

Interieur-accessoires-a-little-lovely-company