fbpx
Menu
Decoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

Hop hop Qeeboo konijn stoel

Een konijn stoel in een design jasje. Dat past toch perfect in het huis van een jong gezin? Dat lijkt mij ook! Daarom laat ik hem vandaag aan jullie zien!

Waar is het konijn heen ‘gehopt’? Staat hij nu in de kinderkamer of in de speelhoek? Misschien is hij op zoek naar wortels in de keuken!

Wie, wat, waar

Designer Stefano Giovannoni heeft deze rabbit chair op zijn naam staan. De naam zegt het al: de stoel is gemaakt in de vorm van een konijn! Helemaal te gek en in zijn prachtige pasteltinten een eyecatcher in iedere woning. Uit naam van het merk Qeeboo is deze stoel gelanceerd. Een jong Italiaans merk, dat werkt met gerenommeerde designers. Richard Hutton (van de Gispen Dombo beker) en Marcel Wanders zijn namen die ook voor Qeeboo ontwerpen.

konijn stoel rabbit chair qeeboo oh yeah baby

Konijn stoel fun

Door het prachtige ontwerp is dit natuurlijk niet zomaar een stoel, maar ook een poort naar een fantasiewereld! Zit je op de rug van het konijn, dan hop je zo Alice achterna naar Wonderland! Of misschien ga je samen met het reuzenkonijn wel een betoverd doolhof in, waar je allemaal magische wezens tegenkomt.

De stoel is op verschillende manieren te gebruiken. Leun op je gemak tegen de lange oren aan of draai je om, pak zijn oren en hop de hele kamer door! Multifunctioneel dus, doordat je erop kunt zitten, ermee kunt spelen en je kunt het ook nog eens als opstap krukje gebruiken.

Details

Naast een kinder variant met een zithoogte van 28 cm, is er ook een volwassenen variant met 44 cm zithoogte! De grote konijnen liefhebbers kunnen dus ook gewoon gezellig meedoen. Het materiaal is super sterk kunststof, dus met kinderen goed af te nemen. Er zijn negen mooie kleuren, waaruit je kunt kiezen. Blauw, violet, roze, grijs, taupe, groen, oranje, licht grijs en natuurlijk ook wit.

Ben jij van mening dat konijnen buiten in de tuin thuis horen? Dan heb je geluk, want er is ook een buiten variant beschikbaar, mét dimbare lichtbron erin. Fancy lamp toch?

De kleine stoelen zijn online verkrijgbaar bij VT Wonen voor €99,00. Betaalbaar design!

konijn stoel qeeboo oh yeah baby