fbpx
Menu
Buitenspeelgoed / Fietsen - Auto's - Hobbelen / Kind zijn

Top 3 kado’s waar papa ook mee wil spelen…

Pas op: als vaders deze blog gaan lezen, gaat het je geld kosten! Lezen op eigen risico dus… Bij een kinderverjaardag horen kado’s. In de meeste gevallen zijn deze echt puur voor de kinderen. In de meeste gevallen dan he? Laatst zag ik namelijk iets voorbij rijden, waarvan ik dacht ‘dit zijn kado’s waar papa ook mee wil spelen‘!

kinderauto jeep elektrischShutterstock – Kulinenko G

Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is…

Even moest ik een paar keer knipperen. Midden in de stad (Haarlem) reed er een mini roze Mercedes voorbij, knalroze, compleet met een meisje erin die ook in 30 tinten roze gekleed was. Oh mijn hemel! Een kind in een elektrische kinderauto! Ik was perplex en ging even terug naar mijn kindertijd. Mijn vader heeft ooit voor mij een elektrische politiemotor gekocht. Ik hoefde alleen maar het pedaal in te drukken met mijn voet en daar ging ik! Of ik er veel mee heb gespeeld weet ik niet meer, maar ik kan mij de motor zelf nog goed herinneren.

Fascinatie voor auto’s

Mannen en hun fascinatie voor auto’s en motoren… Het is een fascinatie waar ik niet super veel van begrijp. Gaat het om design, snelheid of toch om het merk van een auto, waardoor ze zich mannelijker voelen? Waarschijnlijk een combinatie van dit alles. Eén ding is zeker, bij de meeste mannen gaat hun hartje sneller kloppen van veel pk’s en zestien kleppen (of zijn het er achttien)…

kinderautoShutterstock – Hryshchyshen Serhii

Prioriteiten bij autokeuze

Het is natuurlijk behoorlijk generaliserend, maar in de meeste gevallen klopt het wel. Als je een man laat kiezen tussen een Suzuki Swift uit 2010 of een Range Rover Sport van twee jaar oud, dan weten de meeste niet hoe snel ze in die Range Rover moeten stappen! Eerlijk gezegd vind ik dat ook een mooiere auto, maar écht belangrijk is het niet voor mij. Helemaal sinds ik kinderen heb! Sindsdien ligt mijn hoogste prioriteit op het gebied van auto’s bij ‘modelletje stationwagen’ en staat de ruimte en veiligheid op de eerste plaats! Zaken zoals de kleur, het bouwjaar en het merk, zijn bijkomstigheden.

Kado’s waar papa ook mee wil spelen

Er is dus tegenwoordig enorm veel keuze in elektrische kinderauto’s. Wil je je kind in dezelfde Mercedes ‘laten rijden’ als papa? Geen probleem! Of toch liever een Range Rover, die in het groot waarschijnlijk nooit een eigendom zal zijn? In het klein kan het ook? Vaders die glunderen wat af bij het bekijken van deze website, dus geef die mannen even een momentje om weg te dromen…

Zie hier de top 3 kado’s waar papa ook mee wil spelen:

  1. Landrover elektrische kinderauto
    kado's waar papa ook mee wil spelen
  2. Dé roze Mercedes cabriolet
    elektrische auto kinderen
  3. Een stoere politieauto
    kinderauto elektrisch

Elektrische kinderauto kopen

Ben je hier nu helemaal weg van, dan heb ik een leuke tip voor je. Auto’s voor kinderen is een webshop die naast een breed assortiment, ook een eigen merk beschikbaar heeft. Ze leveren al de volgende dag (als je voor 15:30 besteld), zijn de specialist in accu speelgoed én leveren een gratis kenteken erbij! Erg veel completer wordt het niet mensen ;-).

Wil je meer inspiratie en tips op het gebied van fietsen, auto’s en hobbelen voor kinderen? Check dan even de blog!

Header afbeelding: Shutterstock – Hryshchyshen Serhii