fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style / Zwemkleding

Badpakjes en zwembroekjes om op te vreten!

Mag ik van iemand de dochter lenen? Ik heb zulke leuke badpakjes en zwembroekjes gezien, daar wil je gewoon een vakantie voor boeken met je kind! Als je een dochter hebt dan haal je je hart op met roezen en kersjes. De stoere jongens dragen natuurlijk prints met bouw blokken, skulls of tattoo’s! Leuk en origineel het strand op of spelen in het zwembad!

Badpakjes en zwembroekjes

Deze briljante badpakjes zijn van het Canadese merk Ollie Jones en worden in Nederland exclusief verkocht bij Mieke van Minis Only! Ze zijn handgemaakt, dus je ziet niet het hele strand erin rondhupsen. Sterker nog, moeders zullen komen vragen waar je dit toffe exemplaar vandaan hebt! Zoete kersen, stoere tattoo’s of tropische aloha sfeer, je kunt eigenlijk niet kiezen.


Zwemkleding

Gelukkig is er ook aan de jongens gedacht. Naast de zoete badpakjes hebben ze gelukkig ook stoere zwemshorts voor de jongens! De ruigste jongens dragen de zwart-witte zwembroekjes met skulls erop. Gaat dat je nét even te ver, dan is de tattoo print misschien wat voor jouw kleine rebel. Echte bouwers dragen natuurlijk de zwemshort block-party. Lekker vrolijk en kleurrijk! De shorts heb je al vanaf €29,00 en zijn verkrijgbaar vanaf maat 56 tot en met 104.

Zwemkleding en comfort

Het is ideaal dat bij de badpakjes de bandjes op de rug gekruist lopen of hoger op de rug samenkomen, zodat je meisje lekker vrij kan spelen, zonder afzakkende bandjes. Comfort is toch het belangrijkste niet waar? Laat ze maar lekker zandkastelen bouwen, achter meeuwen aanrennen, kikkervisjes vangen en uitrusten op de handdoek met een groot glas limonade.

De badpakjes zijn verkrijgbaar vanaf 3 maanden tot 5 jaar oud en kosten €39,95.

Pppsstttt…. er zijn ook matching haarbanden, broekjes en jurkjes bij verkrijgbaar!! Zie je die kindjes al gaan? Nu eerst snel een vakantie boeken dan maar…

De Ollie Jones collectie is online exclusief verkrijgbaar bij Minis Only.

ollie-jones-badpakjes