fbpx
Menu

Mag bij jullie het behang op de kinderkamer er wel uitspringen? Dan zit deze blog boordevol inspiratie voor je!

Terug van weggeweest

Waar in mijn jeugd vroeger bijna iedereen behang had, werd dat later ingeruild voor strak gestucte muren met hier en daar een kleurtje. De laatste jaren zie je behang weer steeds vaker terugkomen in het interieur. Het mag allemaal wat opvallender en extremer. Voor de kinderkamer is dat natuurlijk hartstikke leuk! Behang met gemak

Waar er voorheen grote behangtafels aan te pas kwamen met grote emmers plaksel en oma’s op wiebelige krukjes die met grote borstels het behang zo tegen de muur aan flopsten, is dat tegenwoordig een stuk gemakkelijker. Het behangplaksel is al kant en klaar, je smeert alleen de muur in en vaak is het behang als het eenmaal erop zit nog afneembaar ook!

Behang op de kinderkamer

Lijkt een tof design behang jou wel wat op de baby- of kinderkamer? Het werkt sfeerverhogend en de soorten behang die ik heb gekozen zijn lang leuk! Ook als je het kamertje wat wilt opknappen als je kindje ouder wordt! Kijk je mee naar de inspiratie?

Behang met bladeren

wildbirdscollective

Deze urban jungle is lekker extreem en kleurrijk! Het toffe groene behang met bladeren van Cole and Son is in deze kamer de eyecatcher en gecombineerd met toffe gele en gouden accenten. Krokodillen, tijgers, slangen en landkaarten maken deze jungle kamer af voor je kleine avonturier! Is deze kleurcombinatie je wat te heftig? Geen probleem, want hij is ook verkrijgbaar met een lichte achtergrond in combinatie met grijs, blauw of zachtgroene bladeren.

Cole and Son – Palm behang

Behang met wolkjes

@lilli_and_belli

Wil je de baby- of kinderkamer wat rustiger hebben? Dan is dit wolken behang van Ferm Living in zachte pastelkleuren misschien wat voor jou. Super leuk en lief behang op de kinderkamer als mooie basis. Gooi je er wat kleur bij of houdt je het geheel wat rustiger? It’s up to you.

Ferm Living – Wolk behang

Bomen behang

@sophie_vine

Deze beauty van een kamer kwam ik tegen op Instagram en is ingericht door Sophie Vine. Klik vooral even op de link onder de foto, want haar account is beeldschoon en de moeite waard om te volgen! Een mooie naturel kamer met stoer behang met boomstammen. Stijlvol en aanwezig, maar niet overheersend.

Cole and Son – Boomstammen behang

Monochrome behang of pastel behang

@tannfeenshjem

ferm living

babies.constancezahn

Deze print is één van de klassiekers van het Scandinavische Ferm Living en bestaat niet alleen in behang, maar ook in bijvoorbeeld beddengoed of opbergers. Stoer en speels en te combineren met veel verschillende stijlen!

Ferm Living – Half moon behang

Flamingo behang

nubie

femkeido

Flamingo fans opgelet! Van dit behang gaan aardig wat kleine meisjes heel erg blij worden! Er zit roze in, maar dat is juist niet overheersend. Een mooie afsteker die al het roze compenseert voor echte girly meisjes.

Cole and Son – Flamingo behang

Behang in pastelkleuren

justrealmoms

mermegblog

Dit ruitpatroon is erg sfeervol in mooie pastels en niet overheersend. Te gek te combineren in een babykamer en het blijft ook leuk als het kindje opgroeit. Stijlvol kinderbehang met veel mogelijkheden!

Ferm Living – Ruit behang

Alle behang in deze blog zijn van de merken Cole and Son en Ferm Living en zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop MisterDesign!

Heb jij thuis een zoetekauw zitten? Kijk dan ook eens bij dit behang om je vingers bij af te likken. Delen jouw kinderen een kamer? Check dan deze blog eens van Citymom!