fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Het Wobbel board voor multifunctioneel en intuïtief spelen

Kinderen zijn nog heerlijk puur en intuïtief in hun spel. Een stoel daar kun je op zitten, maar je kunt er ook onder kruipen, een tent omheen bouwen, of liggend gebruiken als auto. Kinderen kijken niet alleen naar de functie, maar ook naar de vorm en wat ze hiermee kunnen doen.

Meet the Wobbel

Een super mooi product wat ook enorm tot de verbeelding spreekt bij kinderen is de Wobbel, die zijn oorsprong vindt in het Waldorf onderwijs, bij ons beter bekend als de Vrije School. Het is een strak en modern balance board, wat je op ontelbaar veel manieren kunt gebruiken.

dsc4558

Creatief en intuïtief

Als je hem met de holle kant omhoog op de vloer legt, dan is het een balance board, waarop je kunt staan en je evenwicht kunt trainen. Door het wiebelen train je spelenderwijs bepaalde spiergroepen en versterk je het gevoel voor evenwicht. Als je als kind een momentje voor jezelf wilt, kun je ook heerlijk in de ronde vorm gaan liggen als een soort schommelbedje. Omgekeerd is het een superstrakke kruk, waardoor je net bij die belangrijke plank kunt komen, maar kun je natuurlijk ook heerlijk met je paardjes, wilde dieren en auto’s over deze gave brug banjeren. Misschien is het wel de rug van een dinosaurus, die je in toom moet houden! Of maak je er een glijbaan van vanaf de bank naar de grond… Ze kunnen de Wobbel dus in verschillende situaties steeds anders gebruiken, wat natuurlijk super is voor de creativiteit!

13435314_883233601820607_7312269826485141270_n

Materiaal en details

De mooie Wobbel is gemaakt van samengeperst beukenhout en is vervolgens krom gebogen. Hij is verkrijgbaar in het blank en donker gelakt hout, maar ook in vier speelse kleuren, waarbij de mooie houtnerf nog door de lak heen zichtbaar is. Je kunt qua kleuren kiezen uit verwassen roze, aqua, olijfgroen en linnen wit.

De prachtige Wobbel is verkrijgbaar in hun eigen webshop vanaf €99,00. Helemaal te gek dit multifunctionele en duurzame speelgoed!

dsc4572