fbpx
Menu
Accessoires / Style

Budget strijkemblemen die je wilt hebben!

Vroeger viel je een gat in je broek en werd het met budget strijkemblemen gefixt door je moeder. Nu zitten ze al op veel spullen als je ze nieuw koopt én kun je ze los kopen om zelf creatief aan de slag te gaan!

Strijkemblemen in mijn jeugd

Oeps! In mijn jeugd ging ik regelmatig op mijn muil en dan zat er weer een gat in mijn broek. Een handige oplossing van toen waren de strijkemblemen. Je moeder maakte deze over het gat heen en zo kon je toch nog wat langer doen met je kleding. Handig maar wel 100% praktisch natuurlijk. Zo’n grote bloem op je knie liep natuurlijk helemaal niet zo lekker!

Strijkemblemen voor de fun!

Tegenwoordig zie je ze steeds vaker gewoon in de winkels hangen. Op kleding welteverstaan! Ook kun je ze los kopen om zelf creatief aan de slag te gaan met een goed basic spijkerjack of een leuke top. Ook kun je zelf een tas versieren met leuke emblemen. Ik zeg ZELF, want het enige wat je nodig hebt is natuurlijk een strijkbout! Niet dat deze bij mij thuis vaak gebruikt wordt overigens…

Budget strijkemblemen

Laatst kwam er een mooie doos aan de deur. Ik had geen idee wat ik besteld had, zoals dat wel vaker voorkomt. Dit keer was het niet mijn geheugen wat mij in de steek liet, maar een verrassing van Xenos! Een doos vol met de leukste strijkemblemen, de ene nog mooier dan de ander! Toen ik ze later in de winkel tegenkwam, schrok ik van de prijs… Ze waren maar €1,59 of €1,99 voor een mooi embleem of set! Zo kan je nog weleens creatief aan de slag gaan natuurlijk!

Spijkerjack of tas?

Oké, waar ga ik ze op strijken? Zal ik een spijkerjack van Otis pimpen of een leuke canvas tas opleuken? Ga ik voor de koikarper, de tijger of de pauw. De lipstick, eenhoorn of vogels? Klassieke bloemen en figuren die perfect passen in combinatie met jeans of canvas. Pak ik helemaal uit en ga ik voor pailletten? Ik moet eerlijk zeggen: Ik kan niet kiezen! Ze zijn allemaal zo leuk… Eerst maar even de strijkbout uit het stof trekken!

Ook online kun je de budget strijkemblemen shoppen, namelijk in de Xenos webshop!