fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Wandhaken van knopen en lego!

Kids Kulture is een Australisch merk (hoe kan het ook anders…) die zich gespecialseerd hebben in originele houten wandhaken. Ze hebben in het assortiment een hele stoere speciaal voor de dames en een hele coole speciaal voor de heren…

Driedubbele scheepsknoop
Ladies first! Herinneren jullie je het item nog over het knoop kussen van Little Echo? Deze vonden jullie te gek, dus ik verwacht dat deze wandhaak ook zeker in de smaak gaat vallen. De basis is van hout en bovenop is er van koord een prachtige platte knoop gevouwen, waarbij ik al duizelig wordt als ik eraan denk hoe deze geknoopt is. Prachtig met de hand gemaakt en verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en elf verschillende kleuren.

Lego love
We love Lego! We hebben al super toffe Lego manchetknopen voorbij zien komen en te gekke klokken. Voor de heertjes zijn er nu ook mooie houten lego stenen gemaakt om als wandhaak te gebruiken. Hier zijn er twee maten beschikbaar, een ’tweetje’ en een ‘viertje’. Deze haken zijn in tien verschillende kleuren verkrijgbaar. Super stoer voor op de kinderkamer!

Mooie handgemaakte ontwerpen van Kids Kulture, die ook in de Nederlandse slaapkamertjes niet zullen misstaan!

Details
Wandhaken knoop – 3 afmetingen – 11 kleuren – €14,00 tot €16,50 (omgerekend van Australische dollar)
Wandhaken lego – 2 afmetingen – 10 kleuren – €14,00 tot €15,30 (omgerekend van Australische dollar)

kids-kulture-wandhaken-collage