fbpx
Menu

Deze lightbox met letters vind ik zo fantastisch!! Onwijs leuk voor op de kinderkamer met je favoriete quote voor je kleintje of de naam verwerkt in een leuke spreuk. Door de losse letters kun je helemaal los gaan met en je creativiteit de vrije loop laten. Als je het zat bent op de kinderkamer, dan vind je er vast wel een leuk plekje voor in de woonkamer. Ik vind ze helemaal te gek en wil er zelf ook graag één voor in huis. Oké Otis, we maken een deal en delen hem! De meeste lightboxen als deze zijn honderden euro’s. Deze dus niet, maar… het is weer zo ver. WEER alleen te koop in een Australische webshop! Ik weet niet hoe ik het doe de laatste tijd, maar ik kom daar wel heel vaak terecht voor mooie producten. Here we go again ;-): is er een Nederlandse webshop die deze stoere ‘lightbox’ naar Nederland haalt, please?

lightbox-typo

Typo light letterbox – zwart / wit – 30 cm x 22 cm inclusief 69 letters – €50,50, incl verzendkosten €79,50 (omgerekend van Australische dollars)

Typo light letterbox – multicolour – 30 cm x 22 cm inclusief 69 letters – €50,50, incl verzendkosten €79,50 (omgerekend van Australische dollars)

lightbox