fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

Badkamer momenten van mama’s (en mijn kleine droom badkamer)

Een badkamer lijkt misschien niet de hoogste prioriteit qua kamers in huis, maar moeders brengen hier momenten door die onbetaalbaar zijn… Badkamer momenten van mama’s zijn heilig, vooral als je ze alleen doorbrengt ;-). Of praat ik nu alleen voor mezelf?

badkamer momentenLive master

Badkamer momenten van mama’s

Ik vind het heerlijk om in de badkamer te zijn. Alleen niet per se in de ochtend als je al haastend uitschiet met je eyeliner omdat je kleuter zijn nieuwe fluit in je oor aan het uitproberen is. Vooral aan het einde van de dag. Het kind ligt in dromenland en dan kun je even de dag afsluiten met een warme douche. Even je hoofd leegmaken en tot rust komen. De momenten, waarbij ik mijn hoofd rond de deur stak (al druppelend overal uiteraard) omdat ik mijn baby hoorde huilen zijn al een tijdje verleden tijd. Al zullen deze binnenkort wel weer terug van weggeweest zijn…

badkamer momentenWhite fox store

Mijn droom badkamer

Deze badkamer momenten van mama’s komen (denk ik) voor in iedere badkamer. Deze heilige momentjes voor jezelf zijn heerlijk en of je nu een grote of kleine badkamer hebt, een nieuwe hippe of een oude zalmroze, dat maakt niets uit. Laat ik nu die kleine, oude én de zalmroze badkamer hebben… Wellicht bijna weer hip, maar hij is overduidelijk aan vervanging toe. Toen ik dit huis 10 jaar geleden kocht moest hij eigenlijk al vervangen worden, maar omdat ik toen dacht dat ik hier maar 2 tot 3 jaar zou wonen vond ik dat niet nodig. Achteraf gezien had het beter geweest om dit wel te doen, want 10 jaar later woon ik nog steeds in mijn eerste koophuis. Anyways, het is nooit te laat om het alsnog te doen!

badkamer momentenDecoremodel

Klein maar fijn

Mijn droom badkamer in mijn huidige woning is eigenlijk niet zo ingewikkeld. Omdat hij namelijk nogal klein is, kunnen veel dingen gewoon niet. Daar hoef ik dus niet over na te denken. Inloopdouche? Past niet. Een bad al helemaal niet. Een badkamer meubel moet niet zo diep zijn en er past een toilet in. Dan is het wel echt vol. Ik zocht dus wat inspiratie voor kleine badkamers op, om een beetje een idee te krijgen van wat er wél kan!

badkamer momentenMutina

Badkamer inspiratie!

Door wat onderzoek ben ik er dus achter gekomen dat ik ontzettend veel badkamer stijlen mooi vind. Iets met een stukje mozaïek vind ik top, maar leuke gekleurde tegels ook. Qua meubilair vind ik hout mooi, maar ook de industriële betonlook. Er mag kleur inzitten, misschien zelfs een stuk met een gewaagd behangetje en ik wil zeker hangende planten erin hebben (als dit mogelijk is, zonder mijn hoofd te stoten). Die hangende spiegels vind ik ook te gek, dus nu mogen we er nog één beeld van maken. Ik denk dat ik nog wat avondjes nodig heb om de badkamer van mijn dromen te maken…

Header afbeeldingen: links Roomed en rechts Pinterest.

Voor meer mom life of inspiratie kun je verder speuren op de blog!