fbpx
Menu
Behang - Stickers - Wanddecoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

Kicken cactus behang voor je kind of jezelf!

Wowie! Back in the days, toen ik nog een eigen kamertje had in plaats van een eigen huis had ik ook behang op de muren. Iedereen had dat. Nu verraad ik vast een beetje mijn leeftijd, maar who cares? Behang is back in business en dit cactus behang is zoooo briljant, dat ik erover denk om mijn lange zacht grijs-groene muur in de woonkamer om te toveren tot een cactus walhalla!

Naturel
Door de aquarel look van dit behang blijft het licht, luchtig en ondanks het groen toch vrij neutraal. Ik zie het al helemaal voor me. Prachtig in combinatie met mooie houtsoorten en stoere details. Het trekt de aandacht, maar toch is het goed te combineren. I love it!

Details
Dit te gekke behang koop je natuurlijk niet per rol, maar per afmeting. In de Etsy shop van dit mooie merk Ane Walldecor is dit mooie cactus behang verkrijgbaar in 4 rollen die in totaal 254 cm breed bij 274 cm hoog. Mocht je een andere afmeting zoeken, dan is dit ook geen probleem, want eigen afmetingen kun je gewoon bij ze opvragen. Het behang heeft een matte finish en is zelf plakkend, waardoor je niet met behangplaksel en kwasten in de weer hoeft. Hierdoor kun je het ook gemakkelijk herstellen als je iets scheef gegaan bent. Klinkt een stuk idealer dan die behangtafels met flatsen doorzichtige blub eromheen… Doe mij maar zo’n behangetje!

cactus-behang-collage

Pic credits: Ane Walldecor/ Tellkiddo