fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

NoNo cards: milestones met een twist

Wij mij een kent weet dat ik niet vies ben van een beetje humor. Het kan mij niet grof of gek genoeg eigenlijk. Daarom vond ik deze NoNo cards een welkome aanvulling in het land van de Milestonecards en de diverse varianten die hier op bestaan.

Dit pakket bestaat uit 30 lekkere grote kaarten, die niet alleen de mijlpalen dekken (met een eigen twist uiteraard) maar ook met kaarten voor die grappige situaties waar je als jonge ouders in terecht komt. Gekakt in bad? Jawel, daar bestaat een kaart voor! Kinderbijslag binnen en weet je niet hoe hard je de stad in moet rennen om die pinpas te laten wapperen? Ook daar is aan gedacht…

De mijlpalen worden hier weergegeven als kledingmaten in plaats van de bekende maanden en er komen veel herkenbare situaties voor bij! Voor mij zijn vooral deze herkenbaar:

  • Mama tijd voor zichzelf? Ik dacht het niet!
  • Ik houd ervan als ik word geëntertaind!
  • Ik heb last van het leg-mij-niet-neer sydroom…

Ben je dus op zoek naar een leuk kraamkado of iets origineels voor een babyshower? Deze kaarten kennen ze vast nog niet! Nooit vergeten: je kan er beter om lachen als huilen als je weer eens wordt ondergekotst. 😉

Het pakket is verkrijgbaar in de NoNo cards webshop voor €19,95.

nono-cards-visual