fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Anatology: prachtige en bijzondere slaapzakken!

De meeste slaapzakken voor kinderen vind ik vrij saai. Je komt al snel in de sterren en streepjes terecht en die ken ik nu wel. Dat vind ik best zonde, want als je een heel mooi en gestyled kamertje hebt, dan kan zo’n standaard slaapzak soms best uit de toon vallen.

Er is een Frans merk die prachtige slaapzakken in de collectie heeft: Anatology. Natuurlijke materialen met briljante fotoprints van dieren in de mix met grafische invloeden! I love it! Hoe stylish kan de kleine erbij liggen? Delphine Miquel startte Anatology in 2013 na haar studie Art & Design en biedt naast slaapzakken ook kussens, slabjes, badcapes en beddengoed. Alles uiteraard voorzien van haar te gekke prints! Naast de animal lijn die ik hier laat zien heeft ze ook een meer kleurrijke etnische lijn, die ook zeker gezien mag worden! Kijk vooral even op de Anatology website.

Een groot deel van de onderstaande pareltjes zijn verkrijgbaar bij de webshops Ikbenzomooi en Cozy Kidz. Ahum…schrik alleen niet van de prijzen… Ik ga ze niet eens noemen ;-). Misschien een troost: ze zijn verstelbaar dus ze zijn te gebruiken vanaf 0 tot 1,5 jaar. De zwaan is een limited edition en deze is tegen het einde van dit jaar beschikbaar. Prachtig zijn ze in ieder geval!

Anatology-slaapzakken