fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Winnen: Return to Sender knuffel!

Vorige week vertelde ik jullie over de eerlijke knuffels van Return to Sender die in Nepal met de hand gehaakt worden door vrouwen uit de armste gebieden. De opbrengst van deze lijn wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling en zelfstandigheid van de vrouwen die aan de knuffels werken. Dit initiatief steunen wij graag bij Oh yeah baby en daarom geven wij deze week een knuffel weg uit deze mooie en tijdloze collectie!

Je kunt kiezen uit de neushoorn, leeuw, buffel, luipaard of olifant! Welk dier vindt jij het leukste voor in de kinderkamer of voor je kleintje om lekker mee te knuffelen op de bank? Je kunt hem natuurlijk ook kado doen met de feestdagen in het vooruitzicht! Wie gun jij een mooie eerlijke knuffel? Zo maak je kans:

  1. Like Oh yeah baby op Facebook en volg ons op Instagram als je dat hebt (maar dat doen jullie natuurlijk allemaal allang!).
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat mij in een reactie weten waarom je wel een Return to Sender knuffel kunt gebruiken of wie je er één gunt deze feestdagen. Je voorkeur mag je doorgeven, maar je kunt je ook laten verrassen.

Op zondag 29 november maken we een winnaar bekend! Succes allemaal! We hebben een winnaar! Gefeliciteerd Wendy van Ojen! Mail je mij het adres waar de knuffel naar toe mag? claudia@ohyeahbaby.nl

return to sender-winactie-3

return-to-sender-winactie-1

return to sender-winactie-2