fbpx
Menu
Interieur accessoires / Thuis zijn / Vloerkleden

10 x Vloerkleden inspiratie voor de kinderkamer!

Kinderkamers zijn vaak de leukste van het huis! Hier besteedt je als ouder toch n√©t even wat meer aandacht aan misschien. Voor jullie zette ik 10 beauty’s van kinderkamers op een rij met toffe vloerkleden inspiratie! Mooie vloerkleden maken de kinderkamer natuurlijk helemaal af!

Kinderkamers rock!

Kinderkamers zijn the place to be! Ze zijn knus, gezellig en kinderen kunnen hier lekker spelen. Als ouder besteedt je toch veel aandacht aan de kinderkamer. De kleine prins of prinses mag het natuurlijk aan niets ontbreken! ūüėČ

Vloerkleed in de kinderkamer

Een vloerkleed is misschien niet het hoogste op het prioriteitenlijstje bij het aankleden van de kinderkamer. Toch zorgt het voor warmte en comfort. De sfeer krijgt een boost en de kinderen zitten er lekkerder op te spelen dan op een harde houten vloer. Stoffen in een ruimte dempen ook het geluid. Dat scheelt enorm, ook in combinatie met gordijnen en beddengoed natuurlijk.

Styling van de kinderkamer

Als je naar inspiratie gaat zoeken voor de kinderkamer, dan zie je overal online de mooiste vloerkleden terugkomen. Het werkt sfeerverhogend en maakt de kinderkamer vaak echt af. Het wordt net even wat knusser. Ik ben benieuwd welke van de 10 kinderkamers met vloerkleden jij het mooiste vind!

Vloerkleden inspiratie voor de kinderkamer

tinykaper

1.Wat een heerlijke kleurrijke kamer! De spijlen van het bed en het fleurige kleed maken deze kamer tot wat hij is!

fourcheekymonkeys

2. Dit mooie basic kleed geeft een natuurlijke touch in een kamer waar al genoeg gebeurt! Prachtig!

avenuelifestyle

3. Dit prachtige gekleurde kleed is echt de eyecatcher van de kamer en geeft een lekker boho gevoel aan het geheel!

teoyolivia

4. Deze babykamer is prachtig naturel en daarom unisex. Mooi stijlvol voor als jullie het geslacht van de baby nog een verrassing willen houden. Als de baby er eenmaal is heeft hij of zij een beauty van een kamer!

allisoncorrin

5. Wat een mooie sfeer hangt er in deze kamer! Naturel met wat kleur en eyecatchers. Te gek ook om een cactus op de babykamer neer te zetten! Als ze eenmaal gaan kruipen alleen wel vervangen tot een wat minder prikkelbaar exemplaar…

akindesignstudio

6. Mooi naturel en unisex met een zachte uitstraling! Dit kleed past perfect in deze kinderkamer, want is heerlijk comfy en zacht, maar kan natuurlijk ook later prima in een andere ruimte gebruikt worden, als je er op de kinderkamer op uitgekeken bent!
pinterest

7. In deze kamer, die vrij basic en naturel is, trekt het vloerkleed de aandacht en bepaalt de sfeer in de kamer! Een top idee om zo natuurlijk de kinderkamer steeds een andere vibe te geven, door alleen een kleed en eventueel poster te veranderen.

beijosevents

8. Wat is dat toch mooi, zo’n groen in combinatie met naturel kamer! De palmenmuur, in combinatie met de planten, houten accenten √©n het te gekke vloerkleed passen mooi bij elkaar!

teoyolivia

9. Een kleed kan natuurlijk naast styling of comfort ook nog een andere functie hebben: spelen! Met dit te gekke kleed kun je ook met auto’s of poppetjes in de weer die op avontuur¬†gaan langs de bossen en bergen.

péalesmaisons

10. Basic en strak met hier en daar wat accentkleuren is ook altijd goed! Dat leuke wolkenkleed op de grond is een toffe aanvulling!