fbpx
Menu
Kleding / Organic - Eco / Style

Fun basics met print voor het najaar!

De basis van iedere ‘zichzelf respecterende kledingkast’ zijn een aantal goede basics. De fun items zijn er om alles met elkaar te combineren en helemaal eigen te maken. Zo is het vaak voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Dit Nederlandse merk heeft goede basics, maar met een fun factor! Namelijk fun basics met print!

Fun basics met print

De basis voor dit Nederlandse merk Tapete, zijn goede en comfortabele basics in goede organic katoen stof, maar wel met een grafisch detail! Een zachte velours print bijvoorbeeld van een olifant of een strakkere en gladdere print van de kop van husky! Het is niet alleen maar dieren die centraal staan deze herfst en wintercollectie, maar ook de ‘Let’s go nuts’ print, elektrische gitaar en de ‘Hi’ zijn ontzettend leuk! Ook vindt je er nog dino’s, koala’s, eskimo’s, hertjes én rode lipstick afdruk! Voor meiden mama’s is dat natuurlijk echt een musthave, helemaal in combinatie met de stippen! Op en top girly! Ook ballonnen, eenhoorns en de ‘pop-up’ party print, maken van de collectie een gezellig feestje.

Tapete van Nederlandse bodem

Wist je dat het merk Tapete van Nederlandse bodem is en al bijna tien jaar bestaat? Vorig jaar zijn de handen ineen geslagen met een ander Nederlands merk, Little Label, waarbij de twee elkaar perfect aanvullen. Comfy basics van een goede kwaliteit en stoere pasvorm zijn op allebei van toepassing, maar bij Tapete zijn ze ook nog voorzien van een toffe print! Deze twee merken zijn dus goed met elkaar te combineren.

Herfst en wintercollectie

De kleuren in deze collectie worden naast de basis van wit, grijs en navy blauw aangevuld met felblauw, caramel geel en een felle groen. Ook komen er stippen en strepen terug in de collectie, deels in combinatie met de prints, waardoor het een feestelijk geheeld wordt. De newborns hebben een eigen lijn gekregen en je kunt vanaf deze leeftijd bij ze terecht tot en met tien jaar oud. Welke print is jouw favoriet? Je shopt deze leuke outfits bij elkaar in de tapete webshop!