fbpx
Menu
Feest - Verjaardag / Thuis zijn

10 praktische Sinterklaas kado’s voor kinderen

De Sinterklaas gekte is weer losgebarsten en de ouders zijn weer druk in de weer met het kopen van pakjes. Het is natuurlijk een extra dure maand, daarom is het slim om ook de praktische Sinterklaas kado’s niet te vergeten!

Praktische Sinterklaas kado’s

Speelgoed is natuurlijk altijd leuk om te krijgen voor kinderen, maar praktische kado’s komen juist nu ook goed van pas! Spullen die je toch nodig had voor de kinderen, dus die je sowieso wel gekocht had kunnen nu hopla de zak of de schoen in! Dat scheelt toch weer en iedereen blij! Kom je niet verder dan een paar sokken als praktisch Sinterklaas kado? Dan help ik je graag een handje met een aantal leuke voorbeelden!

Praktische Sint kado’s om aan te trekken

1. Regenaars of Winterboot
Een regenlaars of winterboot is natuurlijk super praktisch, want deze heb je toch nodig tijdens een lekkere wandeling in het bos, de duinen of natuurlijk ook gewoon als het regent. Deze Bergstein boots zijn mijn favoriet en verkrijgbaar in maar liefst 9 kleuren!

2. Pyjama
Pyjama’s komen natuurlijk altijd van pas en helemaal nu het steeds kouder wordt is een lekker warm exemplaar extra belangrijk. Er zijn veel leuke Trixie kinderpyjama’s beschikbaar, zoals de zwart witte katjes in het voorbeeld, maar ook bij Little Wannahaves hebben ze veel leuke opties. Kijk maar naar de gekleurde katten of het grijze knuffeldier.


3. Sloffen voor kinderen
Uiteraard zijn sloffen heerlijk voor de koude wintermaanden en ik heb laatst verteld waarom ik nog veel meer voordelen zie dan alleen warme voeten, bij de sloffen van Collégien. Ze zijn er in ontzettend veel leuke prints en kleuren, dus voor ieder wat wils!

Praktische Sint kado’s voor op de kinderkamer

4. Nachtlampje
Met een klein nachtlampje voelen veel kindjes zich net even wat prettiger dan in slaap te vallen in een donkere kamer. Dat is natuurlijk geen probleem, want er zijn zat leuke nachtlampjes verkrijgbaar voor rond de €10,00!

5. Dekbedovertrek
Een nieuw dekbedovertrek kan een kinderkamer helemaal opfrissen. Er zijn zoveel soorten en maten, dat er altijd wel één bij de inrichting van het kamertje van jullie kindje past. Een kinder dekbedovertrek is een leuk kado, waar ze lang plezier van hebben! Dit voorbeeld kost je nog geen €15,00!

6. Klok
Met een eigen klok raken kinderen gewend aan het begrip tijd en kun je ze ook beter uitleggen hoe lang ze nog tijd ergens voor hebben. Als de grote wijzer op de drie staat, dan gaan we schoenen aantrekken. Handig voor je kleine, maar ook voor jou!

 

Praktische Sinterklaas kado’s voor buiten

7. Kinderparaplu
Mijn Otis kreeg laatst van zijn vriendje een eigen paraplu en daar is hij helemaal weg van! ‘Regent het mama?’, hoor ik vaak voordat we de deur uitgaan. Bij deze Nederlandse webshop hebben ze ontzettend veel keuze aan leuke kinderparaplu’s.

8. Fietsbel
Je denkt misschien een fietsbel? Ja, in deze toffe uitvoeringen wel ja! Allerlei dieren met hun bekkies open, klaar om alarm te slaan! Deze fietsbel voor je kleine valt zeker in de smaak (en kost je nog geen €10,00)!

 

Praktische Sinterklaas kado’s voor school of de opvang

9. Lunchbox

Iets wat de kids dagelijks gebruiken als ze al op school zitten of op de dagjes op pad voor die tijd: handige én mooie lunchboxes! Deze zijn toch té leuk?

10. Drinkbeker

Ook van drinkbekers kun je er altijd wel een paar in de kast hebben staan. Dat hebben wij in ieder geval wel! Van deze word ik ook blij :-).

Ik hoop dat ik jullie met deze items wat inspiratie heb gegeven voor praktische Sinterklaas kado’s! Hebben jullie nog andere voorbeelden die bij jullie thuis in de zak zitten? Ik hoor het graag!