fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn

Zwangerschapsmassage op een spannende locatie…

Ik ben eruit, ik wil een massagetafel om op te slapen. Zo een met een gat erin voor borsten en buik. Afgelopen zaterdag had ik mijn eerste ervaring met een zwangerschapsmassage en ik wil weer. Gewoon, al mag ik alleen al even op die bank liggen voor een dutje…ik ben verslaafd!

Fatsoenlijke slip?
Ik werd opgehaald door een lieve vriendin voor een high tea..althans dat dacht ik. Toen ze vroeg of ik een fatsoenlijke slip aan had wist ik al dat er weinig thee bij kwam kijken en een kwartier later werd ik afgezet voor een zwangerschapsmassage.  Wat een bijzondere verrassing! Mijn tweede zwangerschap, maar mijn eerste keer. Drie kwartier op mijn buik kunnen liggen bij een 36 weken zwangerschap is al een cadeau op zich, maar deze ervaring een aanrader!

Andere dingen in andere gaten
Het huis en de kamer waarin ik de massage had was een voormalig pand in de rosse buurt. Een prachtig herenhuis met wit geverfde houten vloer, hoge plafonds en authentieke ornamenten. Bijna niet voor te stellen dat dit een pand was waar jarenlang het oudste beroep van de wereld is uitgeoefend.

Maar dat doe ik dus wel…zeker het eerste kwartier van de massage…als ik daar keurig bedekt onder een handdoekje lig. Ik vraag me af hoeveel hoeveel mensen er hier voor me hebben gelegen. Dan niet zoals ik onder een handdoekje met hun buik en borsten in een gat van de tafel, maar met hele andere dingen in hele andere gaten.

Totale ontspanning
Gelukkig heb ik het getroffen met een top masseuse. Na een kwartier met beelden en gedachtes over dat kamertje stromen alle gedachtes weg. Totale ontspanning heeft me bereikt. Gedachte op nul en waar de rest van de tijd is gebleven? De drie kwartier vliegen om en ik moet letterlijk bijkomen als ik rechtop ga zitten. Mijn eerste keer, maar ik raad het iedereen aan: een zwangerschapsmassage!

En net als velen voor mij verlaat ik in extase dat kamertje achterin het huis…

Aangenaam Marleen! Naast mama van Mees, bijna mama van zoon nummer twee. Ik deel graag mijn ervaringen als werkende mama in een mannenhuis, waar ik mijn best doe om een lieve, grappige en alles kunnende mama te zijn en daarnaast natuurlijk ook een fantastische en jaloersmakende vriendin. Mijn blog gebruik ik als uitlaatklep. Misschien voor jou ter inspiratie, bron van herkenning of gewoon om even nergens anders aan te denken.