fbpx
Menu
Kleding / Style / Twinning

Twinnen in momlife en kidslife

De hippe t-shirts en sweaters met spreuken vliegen je om de oren. Heel erg leuk natuurlijk, maar het wordt extra leuk als je met je kleine kunt twinnen in momlife en kidslife tops!

Twinning is winning

Jullie weten natuurlijk allemaal als geen ander dat ik groot fan ben van het twinning en mini-me concept. Waarom start je anders een eigen kledingmerk met de band tussen moeder en kind als uitgangspunt? Daarom vond ik dit een toffe uitvoering en die wil ik natuurlijk graag met jullie delen!

Momlife en Kidslife

Het twinnen is in dit geval niet 100%, omdat de spreuken niet hetzelfde zijn maar wel bij elkaar horen. Een relaxte sweater of leuke top met #momlife voor jezelf en een bijpassende versie voor je kleine met #kidslife! Super grappig toch? Ik vind het altijd leuk dat je op deze manier extra kunt laten zien dat je bij elkaar hoort. Alsof mensen dat niet merken op het moment dat je achter een peuter aan door een supermarkt of koffiebarretje rent, maar je snapt mijn punt. Momlife en kidslife to the max!

Finns Handmade

Er is niet veel over het merk bekend, behalve dat het een kleinschalig, Belgisch merk is. Gezien de naam wordt alles met de hand gemaakt en je kunt ook zelf nog voorkeuren of aanpassingen doorgeven. Flexibiliteit hoort dus ook zeker bij Finns Handmade! Het is verkrijgbaar bij onder andere De Gele Flamingo, één van onze favoriete en zeer uitgebreide Belgische webshops met een neus voor mooie en originele producten.

Ben je gek op een dezelfde look met je kindje? Lopen jullie graag rond in dezelfde stijl, dezelfde kleuren, of misschien wel 100% dezelfde outfit? Dan zijn deze sweaters en tops een leuke aanvulling aan jullie collectie. De sweaters en tops zijn verkrijgbaar bij De Gele Flamingo in de basis kleuren grijs en zwart en je kunt kiezen uit een witte of zwarte print. Voor een sweater betaal je €39,95 en voor een kids top €17,95. Cute toch?